Άρης: Επιστρέφει στους «κίτρινους» ο Τολιόπουλος με συμβόλαιο 4 εκατομμυρίων

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ξανά στα κίτρινα. Επιστρέφει στον Άρη, όπου την τριετία 2022-25 έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ της ζωής του.

Είδε ότι στον Παναθηναϊκό δεν μπορούσε να έχει το χρόνο και το ρόλο που ήθελε. Είδε επίσης τον Άρη να του προσφέρει τα διπλάσια χρήματα από αυτά που έπαιρνε στους «πράσινους», ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως για τετραετές συμβόλαιο, αλλά και την ευκαιρία να παίξει για το ίνδαλμά του, τον Βασίλη Σπανούλη.

Κι αποφάσισε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Τόσο πολύ το ήθελε, που χάρισε στον Παναθηναϊκό ένα σημαντικό μέρος των φετινών του αποδοχών για να γίνει η μεταγραφή. Άλλα 800 χιλιάρικα πληρώνει ο Άρης, ο οποίος οριστικοποίησε και δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα.

Έκανε δικό του τον 26χρονο Ρόμπινσον Ερλ. Ένα πολύ αξιόλογο τεσσαροπεντάρι ύψους 2,06 από το ΝΒΑ, που είχε φέτος προτάσεις από σημαντικές ομάδες της Ευρωλίγκας. Ο Άρης κατάφερε να τον δέσει από νωρίς προσφέροντάς του 2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως και σήμερα που έληξε η προθεσμία για να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, έκλεισε η μεταγραφή.

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θα φέρει πίσω από τον Ηρακλή τον Δημήτρη Μωραΐτη για να καλύψει το κενό του Τολιόπουλου ενώ υποδέχθηκε πριν από λίγο τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε, που ήρθε για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ένας γκαρντ έχει μείνει για να ολοκληρώσει το ρόστερ όπως το έχει στο μυαλό του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε στο Μαϊάμι, όπου σε λίγη ώρα θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του από τους Χιτ.

Ολυμπιακός

Με προσωρινό παραχωρητήριο από την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός δήλωσε την τελευταία μέρα της σχετικής προθεσμίας ως έδρα του για το πρωτάθλημα το κλειστό των Άνω Λιοσίων, που θα το χρησιμοποιεί και στην Ευρωλίγκα, όσο το ΣΕΦ ανακαινίζεται.

Η οριστική συμφωνία με την Ένωση λογικά θα ολοκληρωθεί σύντομα, αφού φαίνεται πως έχει βρεθεί άκρη και στο οικονομικό.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες του Εγκέλαδου – Πόσο έτοιμοι είμαστε;

Απόρρητο