ΠΑΣΟΚ: Η καταγγελία για την παραβίαση του αδιάβλητου στις Πανελλαδικές – Στο «κάδρο» η Ζαχαράκη

Την παραίτηση της υπουργού Παιδείας, Σοφίας Ζαχαράκη, ζητά το ΠΑΣΟΚ, μετά την παραβίαση, όπως καταγγέλλει, του αδιάβλητου των πανελλαδικών εξετάσεων.

Ειδικότερα, το ΠΑΣΟΚ σημειώνει σε ανακοίνωσή του ότι, «σε εξεταστικό Κέντρο, κατά την εξέταση του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας, υποψήφιοι των ΕΠΑΛ διαγωνίστηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις με τα ίδια θέματα στα οποία είχαν εξεταστεί, την προηγούμενη ημέρα, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ».

Το περιστατικό, «που παραβιάζει το αδιάβλητο των πανελλαδικών εξετάσεων, αποκρύπτεται επί 38 ημέρες από την υπουργό Παιδείας κ. Ζαχαράκη», επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη, υπογραμμίζοντας ότι «πέραν της προσπάθειας συγκάλυψης, επελέγη η εξωφρενική ‘λύση’ να βαθμολογηθούν με άριστα 100 τα γραπτά των συγκεκριμένων μαθητών στο μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας».

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες του Εγκέλαδου – Πόσο έτοιμοι είμαστε;

Απόρρητο