Κόβει την ανάσα το βίντεο ντοκουμέντο του MEGA που δείχνει δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη στον Ασπρόπυργο, εργαζόμενο να βγαίνει από το φλεγόμενο κτίριο, με τα ρούχα και το δέρμα του καμένα.
Εργαζόμενος στην επιχείρηση που καίγεται στον Ασπρόπυργο βγαίνει ζωντανός από το φλεγόμενο κτίριο, σοβαρά τραυματισμένος, με εγκαύματα σε όλο το σώμα.
Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο εργάτης περπατά με δυσκολία προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει που βρίσκεται και τι έχει συμβεί.
Στο σημείο επικρατεί πανικός. Έχουν περάσει δευτερόλεπτα από την ισχυρή έκρηξη στη βιομηχανική ζώνη στον Ασπρόπυργο σε χώρο όπου στεγάζονταν τέσσερις επιχειρήσεις. Έντεκα οι τραυματίες, τρεις διασωληνωμένοι με εγκαύματα σε όλο τους το σώμα.
Από την έρευνα των Αρχών προκύπτει ότι η έκρηξη προκλήθηκε ύστερα από ανάφλεξη αερίου σε βυτιοφόρο που βρισκόταν για επισκευή μέσα σε συνεργείο. Εικάζεται ότι ένας από τους εργαζόμενους άναψε φωτιά, πιθανόν τσιγάρο κατά τη διάρκεια των εργασιών.
Για την καταστροφική πυρκαγιά ο ιδιοκτήτης του συνεργείου και ο υπεύθυνος του φορτηγού οχήματος διώκονται σε βαθμό κακουργήματος για έκρηξη και εμπρησμό από τον οποίο προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο.
Η δικογραφία παραπέμφθηκε στην ανάκριση, στο πλαίσιο της οποίας θα αποφασιστεί εάν θα υπάρξει επέκταση της ποινικής δίωξης και σε άλλα πρόσωπα.