Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό και το πρόγραμμα των φιλικών του.
Έξι είναι τα φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός στην προετοιμασία του. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν το πρόγραμμα με αντιπάλους στις 8 Ιουλίου τη Ράκοβ, στις 11 τη Λέουβεν, στις 17 τη Φορτούνα Σιτάρντ, στις 18 τον Άγιαξ, στις 24 την Αντβέρπ και στις 25 Ιουλίου την Άλμκααρ.
Παναθηναϊκός
Ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας ανήκει στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 25χρονου δεξιού μπακ από τον Λεβαδειακό υπό τους ήχους του γνωστού τραγουδιού των Domenica και με το λουλούδι που παραπέμπει στο όνομα του Έλληνα αμυντικού!
Τα πράσινα έβαλε και ο Ισπανός τερματοφύλακας Ινιάκι Πένια.
ΠΑΟΚ
Μία χειραψία με τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Και μετά οι πρώτες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο Αλέσιο Λίσι ανακοινώθηκε και έπιασε δουλειά στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας. Άλλωστε ο χρόνος πιέζει τον Ιταλό προπονητή, αφού σε ένα μήνα ο ΠΑΟΚ έχει υποχρεώσεις στα προκριματικά του Europa League.
Ο Λίσι δεν ήταν μόνος στην πρώτη μέρα του στη Θεσσαλονίκη, αφού τον περιέβαλλαν οι Βιεϊρίνια, Λέο Μάτος και Άγγλος Αναστασιάδης.
«Θέλω μία ομάδα που να μπορεί να διαχειριστεί όλες τις φάσεις του παιχνιδιού. Θέλω να νιώθουμε αυτοπεποίθηση σε κάθε λεπτό και θέλω μία ομάδα με μεγάλη ένταση».
Λεβαδειακός
Ο Ηλίας Χαραλάμπους είναι αυτός που θα αναλάβει τη δύσκολη αποστολή να αντικαταστήσει τον Νίκο Παπαδόπουλο στον Λεβαδειακό. Ο Κύπριος προπονητής που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ρουμανίας με τη Στεάουα Βουκουρεστίου, έχει συμφωνήσει προφορικά για να δουλέψει στη Λιβαδειά.
Παναιτωλικός
Ο Γιάννης Αναστασίου θα μείνει άλλη μία χρονιά στο Αγρίνιο αφού ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Έλληνα προπονητή.