Θα έχουμε στέψη απόψε στο ΟΑΚΑ ή πάμε για νέα παράταση στους τελικούς; Με την εξέλιξη που έχει ως τώρα η σειρά, πάσα πρόβλεψη επισφαλής.
Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2 – 1 και αν νικήσει και σήμερα θα αναδειχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής, όμως ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να παίξει στην έδρα του το τελευταίο του χαρτί… μέχρι το επόμενο.
Δύο τα δεδομένα. Πρώτον, η έδρα δεν έχει σπάσει μέχρι στιγμής. Δεύτερον, και τα τρία παιχνίδια ως τώρα έχουν κριθεί στις λεπτομέρειες, άρα η μπίλια μπορεί να καθίσει εύκολα είτε στο κόκκινο είτε στο πράσινο.
Σίγουρα απών θα είναι μόνο ο Ρογκαβόπουλος. Σλούκας, Οσμάν από τον Παναθηναϊκό και Ντόρσεϊ από τον Ολυμπιακό κάνουν αγώνα για να παίξουν.
Αν απόψε ο Παναθηναϊκός ισοφαρίσει, ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο αγώνα στο ΣΕΦ το Σάββατο.