Ο Νίκολας Γκάλιτζιν μιλά στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για το «Masters of the Universe» & τη… φανέλα του Χαριστέα

Αποκλειστική συνέντευξη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο έδωσε ο Νίκολας Γκάλιτζιν.

Ο ηθοποιός μίλησε για την ταινία «Masters of the Universe», τονίζοντας πως «δημιουργήσαμε έναν χαρακτήρα επιρρεπή στο λάθος και πρέπει να δουλέψει μέχρι να φτάσει στο σημείο του ηρωισμού και αποτυγχάνει πολύ μέχρι να φτάσει εκεί», εξηγώντας πως αυτό κάνει τον χαρακτήρα πιο ανθρώπινο για το κοινό.

Με αφορμή τις ελληνικές του ρίζες, ο Γκάλιτζιν αναφέρθηκε στη νίκη της Ελλάδας στο Euro το 2004, καθώς και τον ρόλο των Ελλήνων ως αφηγητές ιστοριών.

«Το 2004 οι Έλληνες κερδίσαμε το Euro και είχα μία φανέλα του Χαριστέα, την οποία δεν έβγαλα για εβδομάδες. Έτρεχα παντού με αυτήν. Αναπαριστούσα το γκολ και φορούσα τη φανέλα πάντα, είχε κολλήσει πάνω μου».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο