Βερόνικα Αργέντζη: «Όταν έφυγε ο σύντροφός μου από τη ζωή δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστώ»

Καλεσμένη στην παρέα του Buongiorno ήταν η Βερόνικα Αργέντζη.

Η Βερόνικα Αργέντζη αποκάλυψε ότι δεν έχει αγωνία για τον χρόνο που περνάει, καθώς έχει άλλες προτεραιότητες στη ζωή της.

«Όταν ήταν μικρότερη η κόρη μου προσπαθούσα να τη βάλω σε καλούπια, που δεν είναι το πιο σοφό. Ο κάθε άνθρωπος έρχεται για τη δική του διαδρομή. Δεν πρόκειται κοινωνικά να γίνω περισσότερο ή λιγότερο αρεστή επειδή το παιδί ή ο σύντροφός μου είναι εκείνος ή ο άλλος. Ξεκινάω με τον εαυτό μου».

«Όταν έφυγε ο σύντροφός μου από τη ζωή το 2019 δεν ήταν εύκολα διαχειρίσιμη η κατάσταση. Βρέθηκε ξαφνικά σε μία κατάσταση περνώντας πολύ δύσκολα, απέκτησε και ανέκτησε τη δύναμη που την κάνει ξεχωριστή», είπε.

«Ο έρωτας δεν είναι κάτι που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο σε διάρκεια, αλλά αυτό στη ζωή μου βιωματικά το έχω νιώσει. Υπάρχει η αγάπη, το δέσιμο, η συμπόρευση, ο άνθρωπός σου. Στα δύσκολα δεν το βάζουμε στα πόδια», είπε, ενώ για την απώλεια του συντρόφου της είπε: «Σκέφτεσαι ότι αυτός ο άνθρωπος θα είναι πάντα μέσα σου, του μιλάς».

Όπως αποκάλυψε η ίδια, δεν είχε σκοπό να ασχοληθεί ξανά με το θέατρο, εν τέλει όμως επέστρεψε το 2017.

Η Βερόνικα Αργέντζη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οι Ρήτορες» του Χριστόφορου Χριστοφή.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο