Αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ μετά τη δήλωση Δούκα για συνεργασία με Τσίπρα

Αναταραχή επικρατεί στη Χαριλάου Τρικούπη μετά τις δηλώσεις του Χάρη Δούκα στο MEGA για ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και κόμματος Τσίπρα προκειμένου να φύγει η ΝΔ.

Μετά τις αντιδράσεις, ο κ. Δούκας προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση τονίζοντας ότι σέβεται την απόφαση του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ για αυτόνομη πορεία και απόρριψη κάθε μορφής συνεργασίας με τη ΝΔ.

Δημοσκοπήσεις

Νευρικότητα επικρατεί και με αφορμή τις νέες μετρήσεις, καθώς σύμφωνα με δημοσκόπηση της OPINION Poll, η ΝΔ καταγράφει 25,6%, δεύτερο κόμμα εμφανίζεται η ΕΛ.Α.Σ με 13%, τρίτο το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με 10,5% και το ΠΑΣΟΚ στην τέταρτη θέση με 8,8%.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 1,4%, ΚΚΕ 5,5%, Ελληνική Λύση 5%, Πλεύση Ελευθερίας 4,2%, Νίκη 1,1%, ΜέΡΑ25 1,2%, Νέα Αριστερά 0,4%, Φωνή Λογικής 1,4%, Σπαρτιάτες 0,6%, Δημοκράτες 0,6%, Άλλο 4,3%, ενώ η δεξαμενή των αναποφάσιστων αγγίζει το 16,1%.

Το ΠΑΣΟΚ δίνει μονομέτωπο αγώνα απέναντι στη ΝΔ  με στόχο τη νίκη της εκλογές και την πολιτική αλλαγή.

Μετά τη δημοσιοποίηση των 300 υπογραφών στην ιδρυτική διακήρυξη της ΕΛ.Α.Σ, ο Αλέξης Τσίπρας το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιήσει νέες εκδηλώσεις και δράσεις προκειμένου να αρχίσει να αναδείξει το πρόγραμμα του νέου φορέα.

Στο πλαίσιο του νέου πλέον πολιτικού σκηνικού συνεδριάζει την Παρασκευή το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Πολιτική

Απόρρητο