Το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά σήμερα τον Παρασκευά Άντζα. Στις 17:00 το απόγευμα στο Μοναστηράκι Δράμας θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού.
Δεκάδες άνθρωποι του ποδοσφαίρου εξέφρασαν τη θλίψη τους για την απώλεια του Άντζα. Μεταξύ τους και ο Βασίλης Τοροσίδης, που με μία συγκινητική ανάρτηση περιέγραψε τον Άντζα ως έναν άνθρωπο με μεγάλη καρδιά και ψυχή μικρού παιδιού.
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Μάριος Οικονόμου. Η κατάσταση της υγείας του παλαίμαχου αμυντικού παραμένει κρίσιμη, ενώ χτες υποβλήθηκε σε νέα αξονική τομογραφία.
Αλλαγές στις κλήσεις της Εθνικής
Σε δύο αναγκαστικές αλλαγές στις κλήσεις του υποχρεώθηκε να προβεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Κωνσταντίνος Καρέτσας ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν θα ενισχύσουν την Ελλάδα στα φιλικά με τη Σουηδία και την Ιταλία. Ο Γιοβάνοβιτς κάλεσε στις θέσεις τους τον Θανάση Ανδρούτσο του ΟΦΗ και τον Αλέξανδρο Κυζιρίδη της Χαρτς. Για τον Κυζιρίδη είναι η πρώτη φορά που θα φορέσει τα γαλανόλευκα.
Σε αναμονή για την άφιξη του Γιάκομπ Νίστρουπ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο Δανός προπονητής αναμένεται στην Αθήνα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, για τις υπογραφές και την επίσημη παρουσίασή του.
Η ΑΕΚ αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Ρομπέρτο Περέιρα. Η Ένωση ενημέρωσε την πλευρά του Αργεντινού μέσου για την απόφασή της και θα τον αντικαταστήσει στο ρόστερ με έναν ποδοσφαιριστή μικρότερης ηλικίας.