Πάτρα: Συνελήφθη 35χρονος επιχειρηματίας που κρατούσε κλειδωμένη & κακοποιούσε τη 16χρονη σύντροφό του

Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα ένα κορίτσι μόλις 16 ετών και θύτη έναν 35χρονο επιχειρηματία, σοκάρει.

Καυγάδισαν, την κλείδωσε στο σπίτι του, δεν την άφηνε να φύγει και την απειλούσε.

Δεν δίσταζε πάνω στα νεύρα του να σπάει ακόμα και τζάμια με σκοπό να εκτονώσει τα βίαια ένστικτά του και να εκφοβίσει το ανήλικο κορίτσι. Της είχε πάρει μέχρι και το κινητό για να μην μπορεί να καλέσει σε βοήθεια.

Η μητέρα της κοπέλας όμως γνώριζε για τη συνάντηση της κόρης της με τον 35χρονο άνδρα. Κατάλαβε ότι κάτι κακό συμβαίνει. Έντρομη κάλεσε την Αστυνομία φοβούμενη για την κόρη της, καθώς εκείνη δεν απαντούσε ούτε στο τηλέφωνο, ούτε σε μηνύματα.

Η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση. Ο νταής όμως απείλησε ακόμη και τους αστυνομικούς πως αν έσπαγαν την πόρτα θα τους έκανε μήνυση.

Οι αστυνομικοί διαπιστώνοντας ότι ο άνδρας δεν είχε πρόθεση να τους ανοίξει έσπασαν την πόρτα, μπήκαν μέσα και τον συνέλαβαν.

Το ποινικό παρελθόν του 35χρονου

Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο νταής απασχολεί τις Αρχές με περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Το 2024 τον είχε καταγγείλει στην Αστυνομία, η τότε σύντροφός του καθώς της είχε ασκήσει σωματική βία, την είχε απειλήσει και βρίσει.

«Είχε επιτεθεί και σε μένα στο παρελθόν. Ήταν βίαιος, αντιδραστικός και νευρικός. Με είχε χτυπήσει και μ’ έβριζε συνέχεια. Τρέμω μόνο που ακούω τ’ όνομά του. Φοβάμαι πολύ», λέει η ίδια στο MEGA.

Ο 35χρονος διατηρεί κατάστημα εστίασης στην περιοχή με τους περίοικους να κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που είχε συχνά παρόμοια ξεσπάσματα οργής.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο