Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι εδώ. Με άλμα στα 8.46 έκανε την καλύτερη εφετινή επίδοση στον κόσμο, κέρδισε το Diamond League στην Σιαμέν στην Κίνα και έστειλε μήνυμα στους αντιπάλους του για τη συνέχεια.
Με 8.37 στο πρώτο άλμα και άκυρο το 2ο, ισοφάρισε στην 3η προσπάθεια τον Πορτογάλο Μπαλντέ, που είχε πηδήξει 8.46 τον Μάρτιο και έκανε ρεκόρ αγώνων.
Ο Τζαμαϊκάνός Γκέιλ με 8.32, ο Βούλγαρος Σαραμπογιούκοφ με 8.29 και ο Ιταλός Φουρλάνι με 8.28, δεν τον απείλησαν καν, με τον Μίλτο να δέχεται τα συγχαρητήριά τους και να χαιρετά ικανοποιημένος τον φακό της κάμερας.
Στο ίδιο μίτινγκ και στην πρώτη εμφάνισή της, η Ελίνα Τζένγκο ήταν 10η στον ακοντισμό με 55.96.
Χάντμπολ γυναικών
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο Καματερό την ΑΕΚ 28 – 25 και έκανε το 2 – 1 στη σειρά των τελικών της Α1 χάντμπολ γυναικών.
Πήρε το πλεονέκτημα έδρας και πλέον την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη μπορεί να πανηγυρίσει τον τίτλο. Χωρίς την αρχηγό της, μετά την γρήγορη αποβολή της Ζένελι, η Ένωση βρέθηκε στο ξεκίνημα πίσω με 6 γκολ και στο ημίχρονο να χάνει 13 – 15.
Με αντεπίθεση κατάφερε να ισοφαρίσει σε 20 – 20, όμως στο φινάλε δεν είχε καλές επιθετικές επιλογές και με ψυχραιμία οι φιλοξενούμενες έφυγαν με το πολύτιμο διπλό.
Πόλο γυναικών
Και στον 2ο ημιτελικό της Α1 πόλο των γυναικών, ο Ολυμπιακός κέρδισε με το ίδιο σκορ, 20 – 9 τον Εθνικό και προκρίθηκε στους τελικούς, όπου θα αντιμετωπίσει την Βουλιαγμένη με πλεονέκτημα έδρας. 5 γκολ η Βάσω Πλευρίτου.