Αποκλειστικά στο Buongiorno μίλησε ο Ακύλας.
Ο Ακύλας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την υποστήριξη και την αγάπη που έλαβε η συμμετοχή του στη φετινή Eurovision, λέγοντας πως ήταν μία μαγική εμπειρία.
«Έχω περάσει τόσες κλειστές πόρτες στη ζωή μου και τόσα πάνω κάτω, που εννοείται τίποτα δε με σταματάει. Γιατί αυτό ήταν και το μήνυμα που ήθελα να δώσω εξ αρχής σε όλα τα παιδιά εκεί έξω και σε όλους τους ανθρώπους. Να μη σταματάνε ποτέ για τα όνειρά τους. Οπότε εννοείται κι εγώ πατάω try again και συνεχίζω», είπε.
Όπως αποκάλυψε, αρχικά φοβήθηκε την αντίδραση του κόσμου μετά την επιστροφή του, αλλά η αγάπη που δέχτηκε τον ενθάρρυνε.
«Κρατάω όλα τα όμορφα που έζησα. Τραγούδησα στις μεγαλύτερες σκηνές της Ευρώπης, γύρισα 10 χώρες, είχα τόσο κόσμο να με στηρίζει. Δέχτηκα τόση αγάπη από παιδιά και από μεγάλους. Ήμουν λίγο φοβισμένος στην αρχή όταν γύρισα, γιατί φοβήθηκα πάρα πολύ ότι θα έχω απογοητεύσει κόσμο και μπορεί να μου γυρίζουν τις πλάτες άτομα που με στήριζαν, αλλά δέχτηκα τόση αγάπη».
«Σίγουρα κάποια πράγματα που άκουσα μπορεί να με πλήγωσαν λίγο, αλλά αυτό που θέλω να σταθώ είναι στο ότι δέχτηκα τόσο πολύ αγάπη από τον κόσμο που κρατάω. Αυτό και εντάξει, it’s ok, είμαστε άνθρωποι, άλλα γούστα ο καθένας. Δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Όπως έχω ξαναπεί, δεν είμαστε τηγανητές πατάτες, δεν πειράζει. Καλή καρδιά», είπε.