Με ένα γκολ απαράμιλλης ομορφιάς του Σεμένιο, η Σίτι έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου.
Ο Γκανέζος έγινε αποδέκτης της ασίστ του Χάαλαντ και έκρινε τον τελικό με την Τσέλσι στο 73ο λεπτό. Λίγο αργότερα ο Μπερνάρντο Σίλβα σήκωνε στον λονδρέζικο ουρανό το 8ο κύπελλο των γαλάζιων.
Σέλτικ
Στη Σκωτία, ο Κάλουμ ΜακΓκρέγκορ σηκώνει το 56ο πρωτάθλημα στην ιστορία της Σέλτικ, με το οποίο πια γίνεται και η πολυνίκης του θεσμού, αφήνοντας πίσω της τη Ρέιντζερς. Η Χαρτς, που έμπαινε στο +1 πάγωσε με τον Σάνκλαντ το Σέλτικ Παρκ στο 43’. Όμως το πέναλτι του Κυζιρίδη για χέρι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, εκμεταλλεύτηκε ο Ένγκελς για να φέρει το ματς στα ίσα.
Οι Κέλτες πήραν προβάδισμα τρία λεπτά πριν από τα 90’ με την προβολή του Μαέντα. Η Χαρτς, που ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας από τον Οκτώβριο, έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, όμως ο Όσμαντ ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 3-1 σε κενή εστία.
Άστον Βίλα
Η Άστον Βίλα σκόρπισε τη Λίβερπουλ στο Μπέρμιγχαμ και εξασφάλισε το Champions League. Αποτέλεσμα που φέρνει χαμόγελα και στον Ολυμπιακό, καθώς σε περίπτωση που τερματίσει 2ος στη Super League και η Βίλα κατακτήσει το Europa, τότε θα ξεκινήσει από τον 3ο προκριματικό γύρο. 1-0 από το εκπληκτικό τελείωμα του Ρότζερς στο 42’, για να ισοφαρίσει ο Φαν Ντάικ με κεφαλιά στο 52ο λεπτό.
Πέντε λεπτά αργότερα, ο Σομποσλάι γλίστρησε και έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να ανακτήσουν το προβάδισμα με τον Γουότκινς. Ο Άγγλος έκανε και το 3-1 μετά από διαδοχικές επεμβάσεις του Μαμαρντασβίλι, ενώ ο Μαγκίν στο 89 έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Βίλα. Η Λίβερπουλ απλά μείωσε στις καθυστερήσεις στο τελικό 4-2.