Άγιος Παντελεήμονας: Άνδρας σε έξαλλη κατάσταση έσπασε 30 αυτοκίνητα με ξύλινο κοντάρι

Ζημιές σε τουλάχιστον 30 αυτοκίνητα, στο κέντρο της Αθήνας προκάλεσε τα ξημερώματα αλλοδαπος άνδρας ο οποίος για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους άρχισε να σπάει με ξύλινο κοντάρι αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στις οδούς Αλιβιάδου, Μαγνησίας και Αχαρνών.

Σημαντικές ζημιές προκάλεσε τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Απριλίου ένας 29χρονος αλλοδαπός σε περίπου 30 σταθμευμένα οχήματα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 02:50, όταν ο αλλοδαπός άνδρας άρχισε να προκαλεί φθορές σε αυτοκίνητα που βρίσκονταν παρκαρισμένα στις οδούς Αλκιβιάδου, Μαγνησίας και Αχαρνών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 29χρονος χτυπούσε τα οχήματα ακόμη και με το κεφάλι του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κατά τη διάρκεια των ενεργειών του. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και τον μετέφεραν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ οι Αρχές εξετάζουν τα αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο