ΠΑΟΚ-ΟΦΗ διεκδικούν αύριο στο Πανθεσσαλικό το κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο. Οι κρητικοί θέλουν να γράψουν ιστορία με το δεύτερο τρόπαιο, ενώ ο ΠΑΟΚ κυνηγάει το ένατο εν μέσω αγωνιστικής κρίσης.
Το σκηνικό έχει στηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Το βράδυ του Σαββάτου, ΠΑΟΚ και ΟΦΗ θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας. Κάθε φιναλίστ θέλει το τρόπαιο για τους δικούς του λόγους. Ο ΠΑΟΚ για να γιορτάσει με έναν τίτλο τα γενέθλια των 100 χρόνων. Ο ΟΦΗ για να επιστρέψει Κυπελλούχος στην Κρήτη, στη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του σε τελικό.
O ΠΑΟΚ βρίσκεται στον Βόλο από την Πέμπτη, αλλά τρεις ποδοσφαιριστές έμειναν στη Θεσσαλονίκη. Γιακουμάκης, Λόβρεν και Ντεσπόντοφ δεν υπολογίζονται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Αμφίβολος είναι ο Μεϊτέ και η συμμετοχή του θα κριθεί λίγο πριν από τη σέντρα.
Ο ΟΦΗ ταξίδεψε την Παρασκευή στη Μαγνησία, με πτήση τσάρτερ από το Ηράκλειο. Στο αεροπλάνο μπήκε ο Μπόρχα Γκονθάλεθ, παρότι είναι νοκ-άουτ εξαιτίας τραυματισμού. Ανέτοιμος είναι ο στόπερ Χριστόπουλος, προπονήθηκαν οι Φούντας και Ισέκα αλλά ο Χρήστος Κόντης αναμένεται να μην τους αρχίσει στην ενδεκάδα.
Ο κύριος όγκος των οπαδών του ΠΑΟΚ αναμένεται το Σάββατο στο Βόλο και εξάντλησαν τα εισιτήρια που τους αναλογούσαν. Οι φίλοι του ΟΦΗ βρέθηκαν την Πέμπτη στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και εμψύχωσαν τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ πριν τον τελικό.