ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι πρωταγωνιστές του σκανδάλου – Από τον «φραπέ» και τα βοσκοτόπια της Κρήτης στους βουλευτές των… εξυπηρετήσεων

Από το δικαίωμα της σιωπής του γνωστού «Φραπέ», τα λαχεία της Καλλιόπης Σεμερτζίδου, τη Ferrari του Χρήστου Μαγειρία, την Εξεταστική Επιτροπή φιάσκο, την παραγραφή των ενδεχόμενων αδικημάτων για τον Μάκη Βορίδη και την κυβερνητική κάλυψη του Λευτέρη Αυγενάκη, τις διώξεις και τα ατέρμονα βοσκοτόπια από την Κρήτη μέχρι το Γράμμο, τις αγροτικές κινητοποιήσεις, φτάσαμε στον ΟΠΕΚΕΠΕ 2.

Πέρα από τους 2 πρώην υπουργούς, στο κάδρο μπαίνουν άλλοι 11 γαλάζιοι βουλευτές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσει και ΟΠΕΚΕΠΕ 3.

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους και πλέον είναι προφανές ότι οι… διαχρονικές ευθύνες έχουν πάει περίπατο και δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Το σχόλιο της Αναστασίας Γιάμαλη για τις εξελίξεις στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπαθανασίου, για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Τι αναφέρει ο διεθνής Τύπος για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Η ψυχική υγεία των εφήβων, οι αθέατες αγωνίες μιας γενιάς

Πολιτική

Απόρρητο