Μετά τα δύο ματς της Εθνικής ομάδας, το ενδιαφέρον στρέφεται και πάλι στην Ευρωλίγκα με το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού την Παρασκευή να δεσπόζει του προγράμματος της 30ης αγωνιστικής.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ προπονήθηκε και θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ αμφίβολος ακόμη παραμένει ο Βεζένκοφ με το πρόβλημα στην μέση του.
Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν ένα ακόμα sold out στο γήπεδο τους για το ματς με τη Ζάλγκιρις.
Τέλος αύριο στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ο Ιταλός πρώην προπονητής των Λιθουανών αλλά και της Εθνικής μας ομάδας, Αντρέα Τρινκιέρι, για να παρουσιαστεί από τον ΠΑΟΚ, που γυρνάει σελίδα.
Τέλος όπως αναμενόταν η Euroleague αποφάσισε να μεταφερθούν οι έδρες για τα ματς των Μακάμπι, Χάποελ και Ντουμπάι, με Βελιγράδι, Σόφια και Σεράγιεβο αντίστοιχα να τις φιλοξενούν πλέον.