Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα και καταγράφει το bullying που είχε δεχτεί πριν λίγες ημέρες μια 13χρονη έξω από Γυμνάσιο της Πάτρας από 4 ανήλικες.
Τέσσερις ανήλικες ανάγκασαν μία 13χρονη έξω από Γυμνάσιο της Πάτρας, να σκύψει και να τους φιλήσει τα πόδια.
Το βίντεο ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης συγγενικό πρόσωπο του κοριτσιού.
Τα τέσσερα κορίτσια, όλα τους μαθήτριες Γυμνασίου, για ασήμαντη αφορμή εξύβρισαν το 13χρονο παιδί, ενώ την απείλησαν ότι θα τη μαχαιρώσουν.
Η θεία της 13χρονης ανήρτησε στα σόσιαλ μίντια το βίντεο με την στιγμή όπου η 13χρονη σκύβει και γλείφει τα παπούτσια των κοριτσιών, ζητώντας τους συγγνώμη.
Οι ανήλικες συνελήφθησαν και κατηγορούνται για βία αλλά και παράνομη βιντεοσκόπηση, ενώ κατηγορούνται και γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Το σχολείο τους επέβαλε διήμερη αποβολή.