Champions League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού – Ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την κλήρωση

Πριν από λίγο ο Ολυμπιακός, έμαθε τους αντιπάλους του στη League Phase του Champions League στην κλήρωση που μεταδόθηκε από το Mega News.

Στο Μονακό είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα, όπου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της League Phase του Champions League, με τον Ολυμπιακό να μαθαίνει τους αντιπάλους του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου.

Οι Πειραιώτες, όπως έγινε γνωστό μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Μονακό, θα αντιμετωπίσουν τις Ρεάλ Μαδρίτης (εντός), Μπαρτσελόνα (εκτός), Λεβερκούζεν (εντός), Άρσεναλ (εκτός), Αϊντχόφεν (εντός), Άγιαξ (εκτός), Πάφος (εντός) και Καϊράτ (εκτός).

Η πρώτη αγωνιστική έχει οριστεί να διεξαχθεί στο τριήμερο 16-18 Σεπτεμβρίου 2025, ενώ η 8η και τελευταία θα γίνει στις 28 Ιανουαρίου 2026.

Το MEGA κάθε Τετάρτη θα μεταδίδει τους αγώνες του Champions League.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, σχολίασε για την κλήρωση: «Ήταν μία δύσκολη κλήρωση. Παίζουμε με πάρα πολύ καλές ομάδες. Βέβαια, το έχουμε πει πολλές φορές πως μας αρέσουν τα δύσκολα. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει την εμπειρία σε μεγάλους αγώνες, έχουμε μία καλή ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο.

»Εμάς πάντα ο στόχος μας είναι το ελληνικό πρωτάθλημα και να πάμε καλά στην Ευρώπη, και ειδικά τώρα στο Champions League, πρέπει να τα δώσουμε όλα και να μπορέσουμε να οργανωθούμε καλύτερα. Θα υπάρξουν και ορισμένες προσθήκες που θεωρώ πως θα βοηθήσουν. Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι και η μπάλα είναι στα πόδια μας να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, να κοιτάμε σε υψηλότερες κορυφές, και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.

»Τον κόσμο τον χρειαζόμαστε κοντά μας και τον έχουμε, είναι ο 12ος παίκτης. Και θα συνεχίσει να είναι, του χρωστάμε πολλά και πιστεύω ότι κάθε χρόνο του δίνουμε και κάτι παραπάνω».

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο