Μετά από ένα επεισοδιακό τετραήμερο, οι τελικοί της Stoiximan Basket League, αρχίζουν ξανά, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται απόψε στις 9 τον Ολυμπιακό. Σήμερα αναμένονται οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή για όσα συνέβησαν στον δεύτερο τελικό.
Μετά από όλα αυτά το πρωτάθλημα ελπίζουμε ότι θα ολοκληρωθεί κανονικά.
Οι ιδιοκτήτες των ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν τα βρήκαν μεταξύ τους, δεν κάθησαν καν στο ίδιο τραπέζι, όπως ζητούσε η κυβέρνηση, μετά κόπων και βασάνων συμφώνησαν σε μια λακωνική δήλωση 41 λέξεων και οι τελικοί αρχίζουν ξανά.
Παναθηναϊκός εναντίον Ολυμπιακού απόψε στο ΟΑΚΑ στον τρίτο αγώνα της σειράς, που είναι ισόπαλη 1-1.
Χθες απολογήθηκαν ενώπιον του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στον δεύτερο τελικό και οι Αταμάν, Σλούκας, Παπαπέτρου, Σερέλης, Κοντός από τον Παναθηναϊκό για δηλώσεις τους μετά το παιχνίδι.
Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Λεσόρ απουσίαζαν και απολογήθηκαν δια υπομνημάτων.
Η διαδικασία ήταν πολύωρη, διότι υπήρξε και κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των παικτών και των προπονητών του Παναθηναϊκού με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, καθώς η κλήση σε απολογία των πρώτων έγινε μετά από καταγγελίες των ερυθρολεύκων. Δεν σημειώθηκαν πάντως ιδιαίτερες εντάσεις, ενώ κατά την άφιξή τους στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ οι πράσινοι χειροκροτήθηκαν από οπαδούς του, που περίμεναν εκεί.
Αν δεν υπάρξει ποινή αποκλεισμού για κάποιον παίκτη, οι δύο ομάδες αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις στο αποψινό παιχνίδι. Η προετοιμασία τους ολοκληρώθηκε χθες χωρίς προβλήματα.