Premier League: Σε τροχιά Ευρώπης η Νότιγχαμ – Νίκησε την Ίπσουιτς

Στην Αγγλία σε τροχιά τετράδας η Φόρεστ νικώντας 1-0 την Ίπσουιτς.

Στην Αγγλία σπουδαία νίκη για την Νότιγχαμ μετά την παρένθεση 2 αγωνιστικών. Χάρη στο πέναλτι του Κρις Γούντ και το 9ο εφετινό γκολ του Νεοζηλανδού κατέβαλε 1 – 0 την Ίπσουιτς και έπιασε στην 4η θέση με 22 βαθμούς Τσέλσι και Άρσεναλ, που έχουν ένα ματς λιγότερο.

Στη 2η θέση, μόλις με έναν βαθμό παραπάνω είναι η εκπληκτική εφέτος Μπράιτον έχασε την ευκαιρία για νίκη επί της Σαουθάμπτον και περαιτέρω βελτίωση της εξαιρετικής της παρουσίας στη βαθμολογία. Προηγήθηκε με τον Ιάπωνα Μιτόμα στο 29′ , αλλά η ουραγός της Premier League Σαουθάμπτον ισοφάρισε με τον Ντάουνς στο 59′.

La Liga

Στη Βαρκελώνη «ξινή» ήταν για την Μπαρτσελόνα η 125η επέτειος από την ίδρυση της.

Η Λας Πάλμας με αντεπιθέσεις για σεμινάριο προηγήθηκε στο 49′ με τον Σάντρο Ραμίρεζ πρώην παίκτη των Καταλανών. Ο Ραφίνια αποκατέστησε την ισορροπία στο ματς με το γκολ στο 61΄, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο γκολ στο 67′ με τον Μάριο Σίλβα.

Ήττα 2 -1 για την Μπαρτσελόνα, η πρώτη στο γήπεδό της, νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα καθώς η δεύτερη Ρεάλ απέχει 4 βαθμούς από την κορυφή με δύο αγώνες λιγότερους.

Bundesliga

Στη Γερμανία, η Βόλφσμπουργκ με τον Κουλιεράκη στην ενδεκάδα υποχρέωσε την Λειψία στην βαρύτερη εντός έδρας ήττα της ιστορίας της. Αποτέλεσμα 5-1.

Μάλιστα, ο Έλληνας αμυντικός είχε συμμετοχή στο τέταρτο γκολ της ομάδας του με σκόρερ τον Δανό Μέλε στο 64ο λεπτό.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο