Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα

Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 4-3 της Γουλβς με ήρωα τον Μέινου.

Στο Μολινό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε της Γουλβς στο 5ο μόλις λεπτό με όμορφο πλασέ του Ράσφορντ. Στο 22’ ο Χόιλουντ έκανε και το 2-0 μετά από γύρισμα του Λουκ Σο. Η Γουλβς μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαράμπια στο 71’, αλλά στο 74ο, ο Μακτόμινει έδωσε ξανά αέρα δύο τερμάτων στους «κόκκινους διάβολους». Το θρίλερ, όμως δεν είχε τελειώσει. Στο 85’ ο Κίλμαν μείωσε σε 3-2 για τους «Λύκους». Με τον Νέτο να ισοφαρίζει στο 90+5. Στο τέλος, όμως, μίλησε ο 18χρονος Κόμπι Μέινου και με ένα από τα ομορφότερα γκολ της σεζόν χάρισε τη νίκη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην Ισπανία, 14 λεπτά χρειάστηκε ο Χοσέλου για να κάνει το Χετάφε – Ρεάλ 0-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε και πάλι ο Ισπανός επιθετικός στο 56’, στο +2 από τη Χιρόνα η Βασίλισσα, στο +10 από Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα.

Στο φιλικό μεταξύ Αλ Νασρ και Ίντερ Μαϊάμι πολλοί πίστεψαν πως θα δουν για μια τελευταία φορά τον Μέσι εναντίον του Ρονάλντο, αλλά ο Κριστιάνο δεν αγωνίστηκε. Η ομάδα του, πάντως επικράτησε 6-0, με απόλυτο highlight αυτό το γκολ που πέτυχε ο Λαπορτ, σουτάροντας πίσω από το κέντρο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε και ο Μέσι, με τους Άραβες να του υπενθυμίζουν το σκορ, σηκώνοντας έξι δάχτυλα. Αν μετρούσαν τις χρυσές μπάλες του, πάντως, θα χρειάζονταν ακόμα δύο.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Οι υδάτινες ιστορίες της Εθνικής Πόλο Γυναικών

Απόρρητο