Κορωνοϊός: Έξαρση κρουσμάτων μέσα σε ένα 24ωρο – Καταγράφηκαν 229 νέες εισαγωγές

Για διαγνωστικό τεστ μετά το ρεβεγιόν και τον συγχρωτισμό σπεύδουν οι πολίτες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ουρές που μας ξυπνούν αναμνήσεις από την εποχή της καραντίνας.

Συνεχίζει να καλπάζει ο κορωνοϊός, με δεκάδες νέες εισαγωγές ασθενών στα νοσοκομεία να καταγράφονται τις τελευταίες ώρες.

Η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και αναπνευστικών λοιμώξεων προκαλεί έντονη ανησυχία στον ΕΟΔΥ, καθώς ο συγχρωτισμός στα γιορτινά τραπέζια επιτείνει τη διάδοσή τους.

Συγκεκριμένα, ο τελευταίο 24ωρο κατεγράφησαν 229 νέες εισαγωγές κρουσμάτων κορωνοϊού, εκ των οποίων οι 64 στην Αθήνα.

Παράλληλα, 142 άνθρωποι πήραν εξιτήριο. Συνολικά νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρας 1.395 ασθενείς με covid σε απλές κλίνες και 83 σε ΜΕΘ.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Οι υδάτινες ιστορίες της Εθνικής Πόλο Γυναικών

Απόρρητο