Αθλητικά

Έτοιμος για ακόμα ένα μετάλλιο ο Μίλτος Τεντόγλου

15.07.2022 | 20:45 Eνσωμάτωση

Εδώ και λίγα λεπτά, με τα προκριματικά της σφυροβολίας ξεκίνησε στο Όρεγκον το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου. Τα ξημερώματα ο Τεντόγλου θέλει ένα άλμα στα 8.15 για να βρεθεί στον τελικό του μήκους, όπου θα διεκδικήσει το χρυσό.

Τον Μάρτιο ο Μίλτος Τεντόγλου πέταξε στα 8 μέτρα και 55 εκατοστά και κρέμασε στο στήθος του το χρυσό μετάλλιο, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι.
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, ετοιμάζεται να κατακτήσει ξανά την κορυφή του κόσμου, αυτή τη φορά στο Όρεγκον και τον ανοικτό στίβο.

Ο Τεντόγλου θέλει να παραμείνει στην κορυφή. Θέλει να προσθέσει στη συλλογή του το μοναδικό χρυσό μετάλλιο που του λείπει, αυτό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου, και γιατί όχι με ένα ακόμα μεγαλύτερο άλμα.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, θα αγωνιστεί τα ξημερώματα του Σαββάτου στον προκριματικό του μήκους…πριν από τον αγώνα όμως, πέρασε στιγμές χαλάρωσης, παίζοντας πιάνο μαζί με τον Εμμανουήλ Καραλή.

Το παιδί θαύμα του επί κοντώ αναζητεί την διάκριση, σε μία μεγάλη διοργάνωση… σε ένα αγώνισμα που η Ελλάδα διαθέτει σπουδαίους αθλητές και αθλήτριες, με την Κατερίνα Στεφανίδη και την Νικόλ Κυριακοπούλου, να ρίχνονται στη μάχη σε ένα ακόμη παγκόσμιο πρωτάθλημα.