Αθλητικά

Super League: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε επίσημα και θεσμικά οικονομικό έλεγχο στην ΕΠΟ

14.07.2022 | 21:05 Eνσωμάτωση

Με επίσημο τρόπο ο πρόεδρος της Super League Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε γραφείο στην ΕΠΟ και έλεγχο σε συγκεκριμένα οικονομικά θέματα. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τάκης Μπαλτάκος από την πλευρά του, συνέχισε την εξαγγελία μονομερών πρωτοβουλιών, κόντρα στη βούληση των συλλόγων.

Mε τον πλέον επίσημο και θεσμικό τρόπο ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την ιδιότητα του προέδρου της Super League και εξ οφίτσιο αντιπροέδρου της ΕΠΟ, ζήτησε τα αυτονόητα.

Με επιστολή του και σε συνέχεια όσων είχε προαναγγείλει στο ΔΣ της Λίγκας ζητεί χώρο γραφείου στην κεντρική εγκατάσταση στο Πάρκο Γουδί.

Σα να μην έφτανε το πραξικόπημα Μπαλτάκου για αντικατάσταση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ κόντρα στη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΠΑΕ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ συνέχισε στην ίδια πρακτική.

Πραξικόπημα 2: Προανήγγειλε δικτατορικά μέσω ραδιοφωνικής συνέντευξης ότι δεν υπάρχει χώρος στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πέραν του χώρου ζητεί αυτονοήτως να του παραδοθεί μια σειρά εγγράφων που να δικαιολογεί κινήσεις της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

1.Μισθοδοσία προσωπικού , λίστα bonus και μη χρηματικών παροχών
2.Βιογραφικά υπαλλήλων, διαδικασίες αξιολόγησής τους την προηγούμενη τριετία και περιγραφή καθηκόντων
3.Συμβάσεις με τρίτους
4.Χορηγικές ή διαφημιστικές συμβάσεις σε βάθος τριετίας σε ισχύ ή και λήξασες
5.Εισπράξεις της ΕΠΟ από UEFA και FIFA.

Με τον πόλεμο να βαθαίνει από τις δικτατορικού τύπου κινήσεις Μπαλτάκου, ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ επιθυμεί να διαπιστώσει τη νομιμότητα των οικονομικών κινήσεων, τις διαδικασίες που ακολουθούνται και τη χρηστή ή μη διαχείριση στην αμαρτωλή Ομοσπονδία στις ημέρες της δήθεν εξυγίανσης. Και σε αυτό δε χωρούν πραξικοπήματα, ούτε αρνήσεις.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ πάντως δε σταματά πουθενά.

Πραξικόπημα Μπαλτάκου 3: Προανήγγειλε μέσω ραδιοφώνου και πάλι την εισήγησή του να προβιβάζονται απευθείας 2 ομάδες από τη Super League 2 , κόντρα στην προκήρυξη που χθες ομόφωνα ψηφίστηκε από το ΔΣ της Super League 1.

Είναι προφανές. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν έχει κανέναν φραγμό, όταν… λαμβάνει κατευθύνσεις. Στον οικονομικό έλεγχο όμως, πώς θα πει όχι;

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 14/07/2022