Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Περιοδεία στην Κομοτηνή & το μήνυμα κατά του αναθεωρητισμού

09.07.2022 | 13:06 Eνσωμάτωση

Με την εκλογολογία να έχει υποχωρήσει μετά τη δέσμευση του πρωθυπουργού για εξάντληση της τετραετίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιόδευσε στην Κομοτηνή, όπου συναντήθηκε με μουφτήδες της περιοχής και συνομίλησε με επιχειρηματίες και κατοίκους.

Περιοδεία στην Ροδόπη και βόλτα στο κέντρο της Κομοτηνής πραγματοποίησε ο πρωθυπορυγός στον απόηχο της πιο κατηγορηματικής του δέσμευσης ότι δεν θα γίνουν πρόωρες κάλπες το Φθινόπωρο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με καταστηματάρχες και με φοιτητές που φοιτούν στις σχολές της πόλης ενώ και επισκέφθηκε το Γενί Τζαμί, όπου τον περίμεναν οι μουφτίδες Κομοτηνής, Διδυμοτείχου και Ξάνθης.

«Όλη η Θράκη αποτελεί παράδειγμα αρμονικής συνύπαρξης Χριστιανών και Μουσουλμάνων. Δεν θέλω να ξεχνάω ποτέ ότι ο πατέρας μου, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ήταν αυτός ο οποίος καθιέρωσε στην πράξη την ισονομία και την ισοπολιτεία στην Θράκη», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε και τις νέες παιδικές κατασκηνώσει της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής και έπαιξε και μπάσκετ με τα παιδιά.

Νωρίτερα ο πρωθυπορυγός επισκέφτηκε και το λαογραφικό Μουσείο της Ξυλαγανής, στη διαμόρφωση του οποίου είχε διαδρματίσει ιδιαίτερο ρόλο ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Περιοδεία για Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Ανδρουλάκη

Ο Αλέξης Τσίπρας έκλεισε την περιοδεία του σε Σάμο και Ικαρία με μία ομιλία στο λιμάνι της Ικαρίας. Η ακρίβεια, η ενέργεια, οι συντάξεις και το θέμα της Novartis ήταν τα θέματα εκείνα που αποτέλεσαν αντικείμενο κριτικής από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης χθες το βράδυ μίλησε την Κέρκυρα και αναφέρθηκε στην εκλογολογία, ενώ καυτηρίασε την προεκλογική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Στρασβούργο.

Videos & Απoσπάσματα από Χαμογέλα και Πάλι! - 09/07/2022