Αθλητικά

Ράφαελ Ναδάλ: Νίκησε το σώμα του, την Ιατρική και πήγε ημιτελικό

07.07.2022 | 14:10 Eνσωμάτωση

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε τραυματισμένος στον προημιτελικό του Γουίμπλεντον, ο υπεράνθρωπος Ράφα Ναδάλ, κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 του Τέιλορ Φριτς. Η συμμετοχή του στον αυριανό ημιτελικό με τον Νικ Κύργιο, παραμένει αμφίβολη.

Ο μύθος του τένις μπήκε στο κορτ τραυματίας. Έσφιξε τα δόντια για να αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φρίτζ. Πονούσε αφόρητα. Έχασε το πρώτο σετ 6-3. Αλλά… ο Ναδάλ είναι.

Τι κι αν ο πατέρας του και η αδελφή του επέμεναν να εγκαταλείψει, εκείνος συνέχισε, ανέτρεψε, ξαναβρέθηκε πίσω, ανέτρεψε ξανά και νίκησε σε αγώνα διάρκειας τεσσάρων ωρών και εικοσιένα λεπτών.
Θα παίξει με τον Κύργιο; Η ιατρική λέει όχι. Η λογική λέει όχι.
Εκείνος το αφήνει ανοιχτό και μάλλον θα το κάνει και αυτό.

«Δεν ξέρω. Ειλικρινά. Δεν μπορώ να σας δώσω μια καθαρή απάντηση, γιατί αν σας δώσω καθαρή απάντηση και αύριο συμβεί κάτι άλλο θα είμαι ψεύτης». Δήλωσε ο Ράφα Ναδάλ.

Ο ιδιόρρυθμος ελληνοαυστραλός αντίπαλός του έχει άλλα προβλήματα. Κατηγορείται για βίαιη συμπεριφορά σε πρώην σύντροφό του.

Προφανώς και έχω πολλές σκέψεις πολλά πράγματα που έχω να πω από την πλευρά μου για αυτή την υπόθεση», ανέφερε ο Νικ Κύργιος.

Οι συνάδελφοι στην Αγγλία έκριναν καλό να ρωτήσουν για το ποιόν του μια άλλη πρώην σύντροφό του τι σόι τύπος είναι στις σχέσεις του.

«Δεν βίωσα τέτοια εμπειρία με εκείνον», εξομολογήθηκε η Άϊλα Τομλτζανοβιτς.

Στο γρασίδι πάντως Τζόκοβιτς-Νόρι και Κύργιος-Ναδάλ θα διεκδικήσουν το πιο ιστορικό γκραν σλαμ, το πιο φημισμένο.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 07/07/2022