Ελλάδα

Κτηνιατρείο – «κολαστήριο» στη Θεσσαλονίκη: Διάσταση απόψεων για το ποιόν του κτηνίατρου

05.07.2022 | 08:23 Eνσωμάτωση

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για το κτηνιατρείο - κολαστήριο και τις απόψεις σχετικά με το ποιόν του κτηνίατρου, αλλά και για τη διαχείριση των ζώων, να διίστανται.

Νέες καταγγελίες έρχονται στο φως μετά από την αποκάλυψη του MEGA, για κτηνιατρείο στην Θεσσαλονίκη που κακομεταχειρίζεται ζώα.

Οι καταγγελίες από φιλοζωικές οργανώσεις κάνουν λόγο για ακατάλληλες συνθήκες στο κτηνιατρείο, καθώς και για αμέλεια ιατρικής περίθαλψης. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι απόψεις διίστανται σχετικά με το ποιόν του κτηνίατρου, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι είναι φιλόζωος και περιθάλπει αδέσποτα ζώα, ενώ άλλοι καταγγέλουν ότι έχουν χάσει τα ζώα τους ή ότι έχουν μολυνθεί μετά την επίσκεψή τους στο εν λόγω κτηνιατρείο.

«Η αισθητική του κτηνιατρείου δεν αποτυπώνει το έργο που κάνει. Έχει αφιερώσςει ο κτηνίατρος τη ζωή του στην περίθαλψη δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων, τον γνωρίζω πολλά χρόνια, αποδεικνυέται ότι η δουλειά του είναι εξαιρετική, άνθρωποι έρχονται από πολλές πόλεις για εκείνον και λειτουργεί πολύ διαφορετικά ως άνθρωπος. Για το θέμα της αισητικής δεν μπορώ να μιλήσω γιατί δεν μιλώ εκ μέρους του. Τα ζώα δε τα κρατά στο κτηνιατρείο, τα περιθάλπει ζώα και πολλές φορές ξυπνά μέσα στη νύχτα για να περιθάλψει ζώα αλλά και άστεγους ανθρώπους», δήλωσε αρχικά η κ. Ρένα Ρέντου.

«Θεραπεύει ζώα και κάποιες φορές αφιλοκερδώς. Θέμα υγιεινής δεν τίθεται, το γνωρίζω πολύ καλά», κατέληξε.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 05/07/2022