Ελλάδα

Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν ήταν η πρώτη φορά που την χτύπησε» υποστηρίζει ο δικηγόρος της καταγγέλουσας

04.07.2022 | 17:29 Eνσωμάτωση

Αναβλήθηκε η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη για τις 14 Ιουλίου.

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της καταγγέλουσας, μίλησε στο Live News και εξήγησε τους λόγους που ζήτησε αναβολή της δίκης. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ζητήθηκε αναβολή επειδή ο ίδιος βρισκόταν σε άλλο δικαστήριο, αλλά και η καταγγέλουσα είχε επισκεφτεί την ιατροδικαστή που την εξέτασε.

«Έχει βρει τα σημάδια από τα χτυπήματα που έχει δεχτεί, που είναι την ημερομηνία που περιγράφει στην καταγγελία της. Φαντάζομαι ότι δεν πρόκειται κανένα δικαστήριο να αμφισβητήσει τη συγκεκριμένη ιατροδικαστική», δήλωσε στο MEGA.

Σχετικά με το βίντεο που απεικονίζεται ο ξυλοδαρμός ο δικηγόρος δήλωσε πως η αστυνομία το έχει δώσει στην εισαγγελία και βρίσκεται στη δικογραφία, ενώ ξεκαθάρισε πως το βίντεο δεν δόθηκε από τους εμπλεκόμενους.

«Και η καταγγέλουσα και η πρώην σύζυγος δεν έχουν να κερδίσουν κάτι από αυτή τη διαδικασία. Ευτυχώς που βρήκε το θάρρος που πήγε και έκανε την καταγγελία. Δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε δεχτεί κακοποίηση, ήταν επαναλαμβανόμενα τα περιστατικά βίας. Μετά από 1,5 χρόνο που ήταν εγκλωβισμένη σε αυτή τη σχέση βρήκε το κουράγιο και έκανε καταγγελία», είπε.

Σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα, η καταγγέλουσα είχε δεχτεί απειλητικά τηλεφωνήματα από το περιβάλλον του τραγουδιστή.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 04/07/2022