Ελλάδα

Κάτω Πατήσια: Μακελειό με 3 νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματισμένους αστυνομικούς

04.07.2022 | 07:34 Eνσωμάτωση

Η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά, μίλησε στο μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για την αιματηρή συμπλοκή στα Κάτω Πατήσια με απολογισμό 3 νεκρούς και 4 τραυματίες, δύο εκ των οποίων είναι αστυνομικοί.

Η κ. Βαρελά τοποθετήθηκε σχετικά με το περιστατικό στα Κάτω Πατήσια.

«Ο αστυνομικοί ζουν χάρη στην εκπάιδευση που έχουν λάβει, στην εμπειρία και την αυτοθυσία τους, στα αλεξίσφαιρα γιλέκα που φορούσαν. Ήταν ένα θλιβερό περιστατικό που κατέληξε σε μία αιματηρή συμπλοκή. Δυστυχώς συνέβη ό,τι συνέβη με απολογισμός 3 νεκρούς και 4 τραυματίες. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αντιλαμβανόμαστε το καθήκον των αστυνομικών ως κάτι το αυτονόητο», ανέφερε αρχικά.

«Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε κάποιον νεκρό περαστικό, είναι μία πολυ σύχναστη περιοχή. Καλό θα ήταν να αναγνωριστεί το επάγγελμα του αστυνομικού ως ανθυγιεινό. Υπήρξε μία άμεση επέμβση της αστυνομίας, συνελήφθησαν οι δράστες, είχαμε έναν τραγικό απολογισμό, δεν μπορούσαμε ωστόσο να αποφύγουμε το «ραντεβού θανάτου»», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Το οργανωμένο έγκλημα δρα. Έουν γίνει πολλές δράσεις από την Αστυνομία, έχει ενισχυθεί με προσλήψεις και έχει αναβαθμιστεί η εκπαίδευσή τους. Κάποιες περιοχές της Αθήνας θεωρούνται γκέτο αυτή τη στιγμή», κατέληξε.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 04/07/2022