Ελλάδα

Το πόρισμα της παιδοψυχολόγου «καίει» την Πισπιρίγκου: «Εμφανίζει έντονες ιδέες μεγαλείου που συνοδεύονται με τη δημοσιότητα»

30.06.2022 | 10:09 Eνσωμάτωση

Καταπέλτης ήταν για την Ρούλα Πισπιρίγκου η παιδοψυχολόγος που μελέτησε τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας.

Συγκεκριμένα η παιδοψυχολόγος ανέφερε πως η 33χρονης εμφανίζει έντονες ιδέες μεγαλείου πουπου συνοδεύονται με τη δημοσιότητα, στερείται ουσιαστικού συναισθήματος και η αφήγησή της φαίνεται μη αληθής.

«Τα δεδομένα επιβεβαιώνουν την υπόθεση που κάνουν οι επιστήμονες που έρχονται σε επαφή με παρόμοια περιστατικά, ότι έχουμε να κάνουμε με προσωπικότητες που φέρουν κάποια διαταραχή», είπε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα ο ψυχολόγος Δημήτρης Παπαδημητριάδης.

«Η διαταραχή αυτή της προσωπικότητας συνίσταται στο ότι υπάρχει μία δυσκολία συναισθήματος, μία εργαλειοποίηση των άλλων ανθρώπων για επίτευξη σκοπών. Υπάρχει επίσης μία πολύ μεγάλη αμφιθυμία ως προς τις προσδοκίες που έχει ένας άνθρωπος. Υπάρχουν επίσης και τα στοιχεία της αντικοινωνικής προσωπικότητας, η δυσκολία να είναι τα συναισθήματα στο ύψος των πραγματικών περιστάσεων», συμπλήρωσε.

Ωστόσο, ο κος Παπαδημητριάδης τόνισε πως είναι δύσκολο να «διαβαστούν» αυτά τα πορίσματα εάν δεν έχουμε στα χέρια μας τις ερωτήσεις που έγιναν.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Καλημέρα - 30/06/2022