Ελλάδα

Μύκονος: Καρέ καρέ η επίθεση στον ξενοδόχο

29.06.2022 | 20:30 Eνσωμάτωση

Το σκοτεινό πρόσωπο της Μυκόνου, αυτό της βίας και των εκβιασμών, φέρνει στην επιφάνεια ο άγριος ξυλοδαρμός ξενοδόχου του νησιού.

Ένα προσχεδιασμένο τροχαίο. Μια καλοστημένη ενέδρα με στόχο τον ανηλεή ξυλοδαρμό ενός επιχειρηματία. Το MEGA φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο – ντοκουμέντο από την δολοφονική επίθεση εναντίον του ξενοδόχου Θοδωρή Κουθασανά, στη Μύκονο.

«Εκείνη τη στιγμή είδα τον θάνατο μπροστά μου. Ήρθε κάποιος να με σκοτώσει. Καταλάβατε; Δηλαδή με χτυπούσε με μανία, ήθελε να με σκοτώσει αυτός ο άνθρωπος».

Το λευκό αυτοκίνητο του δράστη, τρακάρει από πίσω το βανάκι που οδηγεί ο ξενοδόχος. Ο 54χρονος κατεβαίνει για να δει τι έχει συμβεί. Και τότε ο σωματώδης άνδρας με τα μαύρα ορμάει έξω και αρχίζει να τον χτυπά με ένα γκλοπ. Ο ξενοδόχος τρέχει για να σωθεί ενώ δέχεται το ένα χτύπημα πίσω από το άλλο.

«Βγαίνει έξω με γάντια και με έναν λοστό, τον ανοίγει τον λοστό μπροστά μου, με απείλησε για την ζωή μου ‘Θα σε σκοτώσω, τι έκανες’ και όλα αυτά και άρχισε και με βάραγε στο κεφάλι μου».

Ο ξενοδόχος στέκεται τυχερός γιατί περνούν τυχαία από το σημείο δυο μηχανές, αναγκάζοντας τον δράστη να εξαφανιστεί.

«Σερνόμουν κάτω στο έδαφος, δεν μπορούσα να προχωρήσω δηλαδή και αυτός με χτυπούσε από πάνω. Σαφώς ήταν κάποιος που ερχόταν να με χτυπήσει, δεν ήταν κάτι το οποίο ήταν τυχαίο γεγονός».

Ο 32χρονος άνδρας που ξυλοκόπησε άγρια τον επιχειρηματία αναζητείται. Σε βάρος του αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης ενώ αναζητείται το άτομο που έδωσε την εντολή για την αιματηρή επίθεση. Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει τον συνεργό του που τον βοήθησε να διαφύγει από την Μύκονο.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 29/06/2022