Καιρός

Αίθριος καιρός την Τετάρτη με τοπικές νεφώσεις – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

28.06.2022 | 21:27 Eνσωμάτωση

Χωρίς καιρικές ακρότητες θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες της εβδομάδας, χωρίς ωστόσο να απουσιάζουν οι τοπικές μπόρες και καταιγίδες.

Μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια αναμένονται αύριο στα Επτάνησα. Στα Ηπειρωτικά τμήματα από την Πελλοπόνησο, τη Στερεά και την Εύβοια, τις Σποράδες μέχρι και την Θεσσαλία αναμένουμε λίγες τοπικές νεφώσεις, πρόσκαιρα λίγο πυκνότερες.

Στην Αττική και στην κεντρική Εύβοια μικρή πιθανότητα ψιλόβροχου.

Στα κεντρικά και νότια του Αιγαίου θα επικρατήσουν πολύ μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Για την περιοχή της Αττικής περιμένουμε λίγες τοπικές νεφώσεις, ωστόσο θα υπάρξουν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου, με βόρειους ανέμους 5-6 μποφόρ.

Παρόμοιο το κλίμα και στη Θεσσαλονίκη, με τοπικές νεφώσεις και θερμοκρασία από 21 έως και 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι έως και 4 μποφόρ.

Κατά τη διάρκεια της Πέμπτης, από τα ορεινά της Πελλοπονήσου έως και τα ορεινά της δυτικής βορειοδυτικής ηπειρωτικής χώρας θα σημειώνονται τοπικές μπόρες και καταιγίδες κυρίως προς τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας θα σημειωθούν μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και την Παρασκευή.

Videos & Απoσπάσματα από Δελτίο Καιρού - 28/06/2022