Ελλάδα

«Έτσι βίωσα το θαύμα στους Αγίους Ισιδώρους» – Μαρτυρίες πιστών

24.06.2022 | 08:09 Eνσωμάτωση

Μια ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία σε βάρος ιερού ναού, και μάλιστα από μητροπολίτη, έρχεται στη δημοσιότητα μετά την εγκύκλιο της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, που εφιστούσε την προσοχή τους πιστούς για ψευδοπροφήτες που κυκλοφορούν εντός της Εκκλησίας.

Ο μητροπολίτης Αργολίδος, Νεκτάριος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για τον εν λόγω ναό ότι «υπάρχει μια μεγάλη πληγή που λέγεται Άγιοι Ισίδωροι του Λυκαβηττού και εκεί μαζεύεται πολύς κόσμος, ότι δήθεν γίνονται θαύματα».

Σημειώνεται πως ο ναός των Αγίων Ισιδώρων είναι από τα πιο δημοφιλή και γνωστά προσκυνήματα της Ορθοδοξίας στην Ελλάδα.

«Έτσι βίωσα το θαύμα»

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», η Κατερίνα Μόλαρη, βίωσε όπως λέει το θαύμα στη μικρή εκκλησία.

«Είχα ταλαιπωρεί 8 χρόνια, είχα κάνει 400 φυσικοθεραπείες, βελονισμούς, έπασχα από χονδροπάθεια. Πάντα πίστευα στα θαύματα και αποφάσισα να έρθω στους Αγίους Ισιδώρους. Είχα έρθει με πατερίτσα παραμονή του Σωτήρος. Μόλις τελείωσε η λειτουργία, ο πάτερ Δημήτριος με πλησίασε και έβαλε το χέρι του στο γόνατό μου. Εκείνη την στιγμή ένιωσα ένα κάψιμο. Είχε τον τίμιο σταυρό κάτω από το ράσο του. Κάθε φορά που ερχόμουν είχα βελτίωση, τώρα περπατάω κανονικά».

Σύμφωνα με την κ. Μόλαρη, «είναι η δύναμη της πίστης και του τιμίου σταυρού. Έχω και δει και με τα μάτια μου πολλά θαύματα εδώ πέρα. Ο γιατρός μου, μου είπε ‘ό,τι δεν κάναμε εμείς οι γιατροί έγινε από τη δύναμη του τιμίου σταυρού’».

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 24/06/2022