Αθλητικά

Ανανέωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας με την ΚΑΕ Ολυμπιακός

22.06.2022 | 20:43 Eνσωμάτωση

Ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΚΑΕ Ολυμπιακός ο Γιώργος Μπαρτζώκας και θα παραμείνει στον πάγκο των πρωταθλητών μπάσκετ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Πήρε το πρωτάθλημα, πήρε το Κύπελλο. Έφτασε ένα σουτ μακριά από τον τελικό του Final4 της Ευρωλίγκας. Η σεζόν ήταν απόλυτα επιτυχημένη για τον Ολυμπιακό. Και δεν υπήρχε κανένας λόγος να αλλάξει τιμονιέρη. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα παραμείνει στο κουμάντο του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Έλληνας τεχνικός συμφώνησε με τους προέδρους της ΚΑΕ, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο να συνεχίσουν την πετυχημένη συνεργασία τους, που άρχισε τον Γενάρη του 2020. Και θα ολοκληρωθεί, βάσει του νέου συμβολαίου, το καλοκαίρι του 2025.

«Συμφωνήσαμε στην επιθυμία μας να βαδίσουμε προς την ίδια κατεύθυνση και να δουλέψουμε με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό, ώστε ο Ολυμπιακός να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και να βρίσκεται εκεί που του αξίζει».

Συμμετοχή στο Basketball Champions League της νέας σεζόν δήλωσε ο Άρης, φαίνεται ωστόσο ότι το αίτημά του δύσκολα θα γίνει δεκτό. Αφενός διότι κατατέθηκε εκπρόθεσμα και αφετέρου διότι ο φάκελός του δεν είναι πλήρης και δεν έχει την υπογραφή της ΕΟΚ.

Απόφαση θα λάβει στο αυριανό διοικητικό της συμβούλιο η διοργανώτρια αρχή, που αναμένεται να επικυρώσει τη συμμετοχή των άλλων τριών ελληνικών ομάδων. Της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Περιστερίου.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 22/06/2022