Ελλάδα

Cap Optimist 2022: ‘Εξι κορυφαίες αθλήτριες από την Γαλλία αγωνίστηκαν για καλό σκοπό

20.06.2022 | 13:48 Eνσωμάτωση

Ένα τολμηρό εγχείρημα από 6 αθλήτριες που κωπηλατούσαν νύχτα και μέρα για 14 εικοσιτετράωρα ολοκληρώθηκε στον Πειραια. Οι αθλήτριες του Cap Optimist 2022 τερμάτισαν με επιτυχία στο λιμάνι όπου τους υποδεχτηκε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μώραλης.

Απίστευτο και όμως αληθινό…

Με συγκίνηση, ενθουσιασμό και εκπέμποντας ισχυρά μηνύματα ολοκληρώθηκε το “Cap Optimist 2022”, το τολμηρό εγχείρημα της ομάδας των έξι αθλητριών από τη Γαλλία, που κωπηλατώντας σε paddle board για 14 μέρες και νύχτες, τερμάτισαν με επιτυχία στον Πειραιά.

Στον Πειραιά τις υποδέχτηκε και συνεχάρη ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, με την Φιλαρμονική του δήμου αλλά και παρουσία πλήθους κόσμου.

Με αφετηρία το Yacht Club Monaco, στις 5 Ιουνίου, η ομάδα διένυσε με επιτυχία, μια απόσταση 1.800 χιλιομέτρων στη θάλασσα, κωπηλατώντας συνεχώς και ασταμάτητα, και αντιμετωπίζοντας τους κινδύνους της ανοιχτής θάλασσας καθώς και τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Το πρωτοφανές εγχείρημα είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα ποσά που συγκεντρώθηκαν από χορηγούς, φίλους και υποστηρικτές διατίθενται υπέρ των σκοπών του «Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», καθώς και του Ιδρύματος Princess Charlene στο Μονακό.

Μέσω του αθλητισμού διαδίδεται ένα ισχυρό μήνυμα, αποκτώντας εσωτερική δύναμη όλοι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 20/06/2022