Αθλητικά

Βαγγέλης Μαρινάκης: 12 ένδοξα χρόνια γεμάτα θριάμβους σε Ελλάδα και Ευρώπη

18.06.2022 | 20:46 Eνσωμάτωση

12 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ανέλαβε την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων κατάφερε με όραμα και πάθος να οδηγήσει το σύλλογο στην κορυφή τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη πετυχαίνοντας ανεπανάληπτους θριάμβους. Αναπόσπαστο κομμάτι του έργου του, αποτελεί η έντονη κοινωνική δράση.

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010.

Στην κορύφωση της μεγαλύτερης κρίσης που γνώρισε ο πλανήτης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ένας Πειραιώτης, αγνός οπαδός και ταξιδιώτης του ερυθρόλευκου ονείρου, έκανε αυτό που κανείς άλλος δεν τόλμησε: Πήρε στα χέρια του το τιμόνι του μεγαλύτερου αθλητικού καραβιού της χώρας. Και ο Ολυμπιακός πέρασε στη νέα εποχή.

Στον αθλητισμό η επιτυχία είναι μέγεθος μετρήσιμο.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, δεν μπορεί παρά να υπερηφανεύεται για όσα κατάφερε μέσα σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία.
Δέκα πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό, τέσσερα Κύπελλα, μεγαλειώδεις ευρωπαϊκές βραδιές με σπουδαίες νίκες και προκρίσεις
Αλλά και αλλαγή του στάτους του συλλόγου και μονιμοποίηση στην ελίτ.

Ο Ολυμπιακός έγινε συνώνυμο της προσφοράς στον συνάνθρωπο . Σε αυτή τη 12ετία ανέπτυξε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, που ξεπέρασε κατά πολύ το στενό αθλητικό πλαίσιο. Ταξίδεψε σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπου ένα μεγάλο πρόβλημα απαιτούσε μια άμεση λύση.

Ο Ολυμπιακός της εποχής Μαρινάκη εδραιώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς σύλλογος του πλανήτη. Με διεθνείς τίτλους, με ολυμπιονίκες, με τον Ερασιτέχνη να λάμπει και να εξελίσσεται σε αθλητικό διαμάντι.

Και το ταξίδι του συνεχίζεται. Γιατί ο Ολυμπιακός της εποχής Μαρινάκης, δεν ονειρεύεται μόνο. Υλοποιεί και εξελίσσεται.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 18/06/2022