Ελλάδα

Νέα στοιχεία από τις καταθέσεις για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

14.06.2022 | 17:11 Eνσωμάτωση

Όπως αποκάλυψαν γιατροί και νοσηλευτές στο Live News, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να δίνει η ίδια τα φάρμακα της γαστροστομίας της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ένα 24ωρο προτού φύγει από τη ζωή η 9χρονη η οδηγία των γιατρών άλλαξε και αποφασίστηκε τα φάρμακα να δίνονται από τις νοσηλεύτριες και όχι από την 33χρονη.

Η αλλαγή της οδηγίας προκαλεί ερωτηματικά, όπως και το γεγονός ότι το πρώτο βράδυ που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα δεν εμφάνισε κάποιο επεισόδιο. Υπενθυμίζεται ότι εκείνο το βράδυ στο νοσοκομείο είχε βρεθεί και ο πατέρας της 9χρονης, Μάνος Δασκαλάκης.

Η νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Παίδων δήλωσε στο Live News πως πολλές φορές περνούσε από τον θάλαμό της Τζωρτζίνας και κοιτούσε να δει εάν ήταν καλά.

«Όσες φορές πέρασα από τον θάλαμο της Τζωρτζίνας, πάντα κοιτούσα από το τζάμι της πόρτας να δω αν είναι καλά. Η Τζωρτζίνα, όλες τις φορές που την είδα ήταν ήρεμη. Επίσης όσες φορές πέρασα έξω από τον θάλαμο της, ήταν πάντα και η μητέρα της μαζί. Όταν έφυγα από το νοσοκομείο, γύρω στις 14:20, άφησα μια κλινική ήσυχη. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να ακούσω αυτό που μου είπε η συνάδελφος νοσηλεύτρια όταν με πήρε τηλέφωνο το απόγευμα. Μου είπε ότι η Τζωρτζίνα είχε πεθάνει. Όταν μου περιέγραψε τι ακριβώς έχει γίνει, έβαλα τα κλάματα. Σας ξαναλέω ότι δεν περίμενα ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο», δήλωσε η νοσηλεύτρια στο MEGA.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 14/06/2022