Κόσμος

Άγριο ξύλο σε συναυλία του Βασίλη Καρρά στη Μελβούρνη

12.06.2022 | 05:50 Eνσωμάτωση

Σκηνές… ροκ εκτυλίχτηκαν σε live εμφάνιση του Βασίλη Καρρά στη Μελβούρνη. Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησε σχετικά ο πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας της Μελβούρνης, Βασίλης Παπαστεργιάδης. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αν και ο πασίγνωστος ερμηνευτής έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, προκειμένου να ικανοποιήσει όσους τον τίμησαν με την παρουσία του, κάποιοι ξέφυγαν τελείως.

Την ώρα που οι περισσότεροι διασκέδαζαν και τα λουλούδια έπεφταν… βροχή στην πίστα, δύο παρέες άρχισαν να μαλώνουν και η κατάσταση γρήγορα ξέφυγε.

Μάλιστα, εμβρόντητος ο τραγουδιστής, βλέποντας να πέφτει μπροστά του ξύλο την ώρα που ερμήνευε το «Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω», σταμάτησε και είπε από μικροφώνου «ελάτε, ρε παιδιά, έλεος!», ζητώντας από τους θερμόαιμους να σταματήσουν να παίζουν ξύλο.

«Την επόμενη μέρα είχαμε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, και είχαν έρθει στη συναυλία και από το Σίδνεϊ πολύς κόσμος, αλλά και κόσμος από τη Μελβούρνη. Όλα έγιναν με αφορμή μια καρέκλα. Κάποιος κούνησε μια καρέκλα, ενόχλησε κάποιον άλλο, προς το τέλος της βραδιάς. Ορισμένους τους ξέρω προσωπικά, είναι οικογενειάρχες, δεν είναι κάτι συνηθισμένο για αυτούς. Άμεσα επενέβη η ασφάλεια του καταστήματος και γρήγορα τελείωσε η φασαρία. Δεν υπήρχαν τραυματισμοί, ούτε κλήθηκε η αστυνομία», εξήγησε ο κ. Παπαστεργιάδης.

«Φέτος το καλοκαίρι θα έρθουν πολύ Έλληνες από εδώ στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει θέση στα αεροπλάνα. Είναι όλα γεμάτα, φεύγουμε μαζικά και ερχόμαστε», πρόσθεσε ο ίδιος.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Σαββατοκύριακο - 12/06/2022