Ελλάδα

«Λένε ότι βρίσκεται κάπου στο εξωτερικό και περνάει καλά…»

11.06.2022 | 02:14 Eνσωμάτωση

Η κόρη του αγνοούμενου, που τον αναζητά με αγωνία, μοιράζεται την αγάπη που είχε ο πατέρας της για τη σκυλίτσα του.

«Την Ιόλη την έχουμε γύρω στα δέκα χρόνια. Είναι ένα μικρόσωμο κανελί σκυλάκι, λίγο φουντωτό. Ουσιαστικά είχε έρωτα μαζί της, την είχε όπως τα εγγόνια του. Μας είπαν ότι τον έβλεπαν στη λίμνη να παίζει μαζί της και να ανεβαίνουν πάνω στο βουνό. Ήταν πάντα μαζί, αυτοκόλλητοι» τόνισε.

Αναφέρθηκε στην ημέρα της εξαφάνισης, αλλά και στα πιθανά σενάρια για το που μπορεί να βρίσκεται.

«Τον είδε ο αδελφός του, που μένει στο κάτω σπίτι, να κατεβαίνει με το αυτοκίνητο και του είπε να κλείσει την καγκελόπορτα. Είπε στη θεία μου ότι είχε βγει το χέρι του, γιατί γενικά είχε ένα θέμα με τον ώμο του. Την προηγούμενη φορά είχε φτάσει μέχρι την Έδεσσα σ’ έναν χειροπρακτικό που πήγαινε μήπως μπορούσε να τον βοηθήσει. Μετά γύρισε πίσω και πήγε στο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας. Έκανε όλο αυτό το ταξίδι με το χέρι βγαλμένο…», ανέφερε χαρακτηριστικά η κόρη του, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κατευθυνόταν και αυτή τη φορά προς το νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας.

«Μέσα στα Σέρβια δεν έχει βρεθεί ένας άνθρωπος να μας πει κάτι», πρόσθεσε.

Έκανε έκκληση σε όποιον είδε εκείνη την ημέρα, Κυριακή 3 Απριλίου το παραμικρό που θα μπορούσε να βοηθήσει στο να βρεθεί η διαδρομή που πιθανόν να ακολούθησε, να επικοινωνήσει με τις Αρχές ή την εκπομπή.

«Ακούστηκε ότι πήγε κάπου και περνάει καλά, ότι βρίσκεται στο εξωτερικό, που μακάρι να είναι έτσι και αυτό θα είναι το ιδανικό σενάριο για εμένα, αλλά να αφήσεις όλα σου τα υπάρχοντα και να πας να περάσεις καλά με τα δύο κινητά που δεν έχουν ανοίξει ποτέ;», αναρωτήθηκε.

Videos & Απoσπάσματα από Φως Στο Τούνελ - 11/06/2022