Αθλητικά

Basket League: Τζάμπολ στο ΣΕΦ στους πρώτους τελικούς «αιωνίων» μετά το 2018

10.06.2022 | 20:41 Eνσωμάτωση

Η ιστορία επαναλαμβάνεται στους τελικούς της Basket League, με την αυλαία της σειράς να ανοίγει αύριο στο ΣΕΦ, με το 200ο ντέρμπι Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός. Η πρώτη παράσταση των αιωνίων θα γίνει παρουσία πολύ κόσμου, καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη διαθέσει 7.500 εισιτήρια.

Και τώρα οι δυο τους… Για πρώτη φορά από το 2018 Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα στους τελικούς των πλέι οφ της Basket League, που αρχίζουν αύριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν τον πρώτο τους τίτλο μετά το 2016 απέναντι στους πράσινους, που αναδεικνύονται πρωταθλητές τα τελευταία πέντε χρόνια. Η αυλαία της σειράς θα ανοίξει στο ΣΕΦ, με το 200ο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός της ιστορίας, που θα γίνει μπροστά σε πολύ κόσμο, καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη διαθέσει 7.500 εισιτήρια.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την κοπιαστική και ψυχοφθόρα ημιτελική σειρά με τη Λάρισα, αντίθετα ο Ολυμπιακός είχε ξεμπερδέψει νωρίτερα και πιο εύκολα με τον Προμηθέα. Κανείς τους πάντως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Ο δεύτερος τελικός θα γίνει την Τρίτη στο ΟΑΚΑ και ο τρίτος την ερχόμενη Παρασκευή πάλι στο ΣΕΦ.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 10/06/2022