Ελλάδα

Panic Records: Κινηματογραφική ληστεία – Έδεσαν & φίμωσαν γνωστό μουσικοσυνθέτη

08.06.2022 | 16:32 Eνσωμάτωση

O γνωστός μουσικοσυνθέτης και συνιδιοκτήτης της Panic Records Μάριος Ψιμόπουλος, βρισκόταν στο στούντιο της εταιρίας στη Βούλα.

Η ώρα ήταν περασμένη όμως δεν ήταν κάτι το ασυνήθιστο για εκείνον. Χωρίς φρουρό στην είσοδο του κτιρίου, μόνος του στις εγκαταστάσεις, ετοίμαζε τα τραγούδια του, ώσπου η ήρεμη βραδιά μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Το ρολόι έδειχνε τέσσερις τα ξημερώματα όταν δύο κουκουλοφόροι έφτασαν στο κτίριο και εκμεταλλευόμενοι ότι δεν υπήρχε φρουρός, πήδηξαν τα κάγκελα, έσπασαν το πλαϊνό παράθυρο και μπήκαν στο εσωτερικό.

Οι δύο δράστες, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, παραβιάζουν το παράθυρο στην πλαϊνή πλευρά του κτιρίου, μπαίνουν μέσα και κατευθύνονται στο στούντιο.

Εκεί, έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με τον μουσικοσυνθέτη, ο οποίος αιφνιδιάζεται. Πριν προλάβει να αντιδράσει, τον ακινητοποιούν μ’ ένα κατσαβίδι, τον δένουν με καλώδια και τον φιμώνουν. Ύστερα, τον σέρνουν μαζί τους και στους τρεις ορόφους της δισκογραφικής,αναζητώντας τα χρηματοκιβώτια.

Τελικά παίρνουν ένα μικρό που εντοπίζουν στον 2ο όροφο, μεταφέρουν ξανά τον μουσικοσυνθέτη πίσω στο στούντιο, τον κλειδώνουν μέσα κι ύστερα εξαφανίζονται.

Ήταν καλά «διαβασμένοι»

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης κατάφερε να λυθεί σχεδόν μία ώρα μετά την ληστεία και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες κι ύστερα πήγε στο τμήμα για να καταθέσει όλα όσα θυμόταν ότι συνέβησαν το βράδυ.

Όλο το πρωί, άνδρες της σήμανσης αναζητούσαν τυχόν ίχνη των δραστών, τόσο στο σημείο απ’ όπου κατάφεραν να μπουν στο κτίριο, όσο και στους χώρους τους οποίους έψαξαν για να βρουν το χρηματοκιβώτιο που αναζητούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες κινήθηκαν «χειρουργικά» στους χώρους της εταιρίας, φέρονται να ήταν προετοιμασμένοι με τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να μπορέσουν να αφαιρέσουν το μικρό χρηματοκιβώτιο και παρότι η εταιρεία παρακολουθείται από κάμερες, δε φάνηκε να τους προβληματίζει.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 08/06/2022