Ελλάδα

Τροιζηνία: Τρία τα σημεία διαφυγής των δραστών στο κτήμα…

04.06.2022 | 02:08 Eνσωμάτωση

Ο αδελφός του δολοφονημένου νομικού, μιλώντας στο τηλεοπτικό συνεργείο του «Τούνελ», που ταξίδεψε στην Τροιζηνία για να ερευνήσει αυτή τη σκοτεινή υπόθεση, υπέδειξε τα πιθανά σημεία διαφυγής, που θα μπορούσαν να έχουν ακολουθήσει οι δράστες.

Το πρώτο είναι να μπήκαν από την κεντρική είσοδο από την πρόσοψη του σπιτιού και να ανέβηκαν στον πάνω όροφο κάνοντας τον γύρο για να μην τους δει η μητέρα του ή κάποιος από τον δρόμο. Κάτι τέτοιο θα δικαιολογούσε και το ίχνος αίματος που βρέθηκε σε κολώνα.

Η δεύτερη πιθανή διαδρομή είναι να μπήκαν από το μικρό μονοπάτι που για ευκολία είχε φτιάξει η οικογένεια, από την πρόσοψη του σπιτιού που οδηγεί απ’ ευθείας στη σκάλα για τον πάνω όροφο. Είναι σχεδόν βέβαιο όμως, πως δεν διέφυγαν από εκεί.

Η τρίτη εκδοχή είναι να ήρθαν από την παραλία που υπήρχε μια πρόχειρη πόρτα, η οποία βρέθηκε με σπασμένο το ξύλο στήριξης και να μπήκαν στο σπίτι από το κτήμα. Είναι ο μόνος τρόπος που δεν θα τους έβλεπε η μάνα του δικηγόρου, η οποία βρισκόταν στον κάτω όροφο. Αυτό φαίνεται να είναι το επικρατέστερο σενάριο διαφυγής.

«Σ’ αυτή την περίπτωση δεν θα τους έβλεπε κανείς και με απόλυτη ασφάλεια θα έβγαιναν από το χωράφι στην παραλία. Σε κοντινή απόσταση και με ευκολία θα μπορούσαν να είχαν αφήσει κάποιο όχημα στο χωματόδρομο, για να το χρησιμοποιήσουν για τη διαφυγή τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Πιτσιλός.

Videos & Απoσπάσματα από Φως Στο Τούνελ - 04/06/2022