Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Νέα συνέντευξη των γονιών της Καρολάιν

21.05.2022 | 20:11 Eνσωμάτωση

Ανακουφισμένος δηλώνει ο πατέρας της Καρολάιν σε νέα συνέντευξή του που ο πιλότος θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, αφού όπως λέει είναι άθλιες και μπροστά τους οι φυλακές στο Λονδίνο θυμίζουν το ξενοδοχείο Ritz.

Στο σπίτι τους στην Αλόννησο, εκεί όπου μεγάλωσε η Καρολάιν, η μικρή Λυδία δίνει στη γιαγιά και τον παππού της δύναμη να συνεχίσουν να ζουν. Είναι ο μόνος λόγος για να ξυπνούν το πρωί λέει ο 79χρονος Ντέιβιντ Κράουτς στη συνέντευξή του στη Daily Mail λίγες ημέρες μετά την καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της κόρης τους.

«Μου προκαλεί τρόμο η στιγμή που θα πρέπει να πω στη Λυδία πως ο μοχθηρός πατέρας της σκότωσε τη μητέρα της. Κάποια μέρα θα ανακαλύψει τη γυμνή αλήθεια κι είναι καλύτερο να τη μάθει ολόκληρη από τους παππούδες της που την αγαπούν»

Ο Ντέιβιντ Κράουτς είναι αποφασισμένος να σβήσει από τη ζωή της Λυδίας τον δολοφόνο της μητέρας της. Εκείνον που έπνιξε τη σύζυγό του μπροστά στο μωρό τους και σκηνοθέτησε διάρρηξη παριστάνοντας το θύμα κι εξαπατώντας τους πάντες επί 37 ολόκληρες μέρες.

«Σύντομα η Λυδία θα είναι αρκετά μεγάλη για να πάει στο νηπιαγωγείο του νησιού, το ίδιο όπου πήγαινε και η μητέρα της. Ωστόσο, πριν γίνει αυτό, θα της δώσω το επώνυμο της Καρολάιν για να μην έχει πια καμία σχέση με τον δολοφόνο Αναγνωστόπουλο. Θα φροντίσω επίσης να μην ξαναδεί την κόρη του».

«Της άρπαζε τα χρήματα»

Όσα συνεχίζουν να αποκαλύπτονται για την τυραννική συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο παιδί τους προκαλούν τεράστια οργή στον Ντέιβιντ και τη Σούζαν Κράουτς.

Της έστελναν 1.000 ευρώ τον μήνα για να μη του ζητά χρήματα τα οποία όπως κατάλαβαν μετά την τραγωδία, κατέληγαν στη δική του τσέπη.

«Φαίνεται ότι ο Μπάμπης δεν άφηνε την Καρολάιν να έχει χρήματα, ούτε για τροφή για τα κατοικίδια, ούτε καν χαρτζιλίκι. Της πήρε ακόμη και τα 70.000 ευρώ που της στείλαμε με τη Σούζαν για να αγοράσει κάποιο οικόπεδο για να χτίσει σπίτι».

Η οργή του πατέρα της Κάρολαιν ξεχειλίζει και για τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου τους οποίους αρνείται να δει. Όπως αποκαλύπτει ακόμη και μετά την καταδίκη του γιου τους, εκείνοι εξακολουθούν να πιστεύουν πως είναι αθώος.

«Δεν μπορώ να ελέγξω το μίσος που τρέφω για τον γιο τους και η πεποίθηση τους ότι είναι αθώος τους καθιστά αδύνατο να ζητήσουν συγγνώμη .Φαίνονται να είναι εξαιρετικά ανόητοι άνθρωποι. Πρέπει να δουν τι κάνει η παρουσία τους στη Σούζαν αλλά και πάλι έρχονται».

Ο πατέρας της Καρολάιν προέβλεψε πως η φυλακή θα τσακίσει τον 34χρονο πιλότο κι αυτό είναι για εκείνον μόνο μια μικρή παρηγοριά όπως είπε καθώς δεν θα φέρει πίσω το παιδί του.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 21/05/2022