Ελλάδα

«Φως στο Τούνελ»: Άφαντος ο Θύμιος από τον Πύργο – Κορυφώνεται η αγωνία

21.05.2022 | 20:20 Eνσωμάτωση

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Θύμιο από τον Πύργο που παραμένει εξαφανισμένος επί 17 μέρες μετά το ανηλεές bullying που δέχτηκε από μία αγέλη τραμπούκων.

Η εκπομπή που ανέδειξε το bullying, ερεύνησε σε βάθος την υπόθεση του Θύμιου που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Στην εκπομπή μίλησε και το πρόσωπο που «πρωταγωνιστεί» στο βίντεο που έφερε στο φως η Αγγελική Νικολούλη και διακρίνεται να πετάει τα βεγγαλικά προς το σπίτι του Θύμιου.

Ο σύζυγος της αδελφής του μιλώντας στην εκπομπή, εξήγησε πως ο Θύμιος εξαιτίας του προβλήματός του επιζητούσε την απομόνωση.

Το «Τούνελ» έφερε στο φως νέα στοιχεία για την αυτοχειρία του μαθητή, που όπως καταγγέλλεται, δεχόταν bullying από συμμαθητές του. Η μητέρα ενός συμμαθητή του αδικοχαμένου 14χρονου, μίλησε στο «Τούνελ» και για ένα παρόμοιο περιστατικό που είχε το δικό της παιδί στο ίδιο σχολείο.

Στην υπόθεση εξαφάνισης του Κώστα Ζαφειρόπουλου από την Γλυφάδα που παραμένει άφαντος από το Μ. Σάββατο, η μητέρα του νεαρού απευθύνθηκε στο «Τούνελ» σε μία προσπάθεια να μάθει τι συνέβη στο παιδί της.

Στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, σύμφωνα με ιατροδικαστή που έχει απόλυτη γνώση για την περίπτωση της Τζωρτζίνας, η συζήτηση που γίνεται γύρω από την ανάλυση τριχών και εκταφή, θεωρεί ότι είναι στην εντελώς λάθος κατεύθυνση.

Το «Φως στο Τούνελ» ανανεώνει το ραντεβού του με τους τηλεθεατές το βράδυ της επόμενης Παρασκευής.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 21/05/2022