Ελλάδα

Έλενα Αθανασοπούλου: «Υπάρχουν μάρτυρες που γνωρίζουν την αλήθεια και είναι δίπλα μου»

21.05.2022 | 15:15 Eνσωμάτωση

Η ηθοποιός που μήνυσε γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό, μιλά ένα μήνα μετά στην κάμερα του «Τι Λες Τώρα!» και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

«Ένα μήνα μετά έρχεται σιγά, σιγά η λύτρωση και η ανακούφιση, βρίσκομαι συνεχώς με αγαπημένα μου πρόσωπα» απαντά η ηθοποιός σχετικά με τη φάση ζωής στην οποία βρίσκεται λίγες μέρες μετά την καταγγελία της.

Αναφέρει πως το τηλέφωνό της δεν έχει σταματήσει να χτυπάει και ευχαριστεί δημοσίως όλους τους δημοσιογράφους για την προσέγγισή τους στο θέμα.

Σε ό,τι αφορά τις νέες εξελίξεις της υπόθεσης, η ίδια λέει πως την κάλεσαν από το αστυνομικό τμήμα για συμπληρωματική κατάθεση και θα πάει την ερχόμενη βδομάδα.

«Αυτήν την περίοδο δεν εργάζομαι γιατί το κλίμα είναι έντονο και δύσκολο» δηλώνει.

Αποκαλύπτει πως όταν πήρε την απόφαση να προχωρήσει στην καταγγελία της, κάποιοι φίλοι της γύρισαν και της είπαν «γιατί θες να μπλέξεις;», κάτι που η ίδια θεώρησε παράλογο, όπως λέει.

«Έχω αρκετή δύναμη, έχω ένα φιλικό περιβάλλον και αντλώ δύναμη» λέει χαρακτηριστικά η ηθοποιός  και συμπληρώνει πως δεν έχει σύντροφο γιατί αυτό που βιώνει είναι «άγριο».

«Ακόμα ξυπνάω με  εφιάλτες. Ο πατέρας μου προχθές με άκουσε να ουρλιάζω στον ύπνο μου» είπε η ηθοποιός.

Στην ερώτηση εάν υπάρχουν μάρτυρες για την υπόθεση, απαντά πως υπάρχουν και είναι δίπλα της και είναι και άνθρωποι με μεγάλη δημοφιλία.

«Έχω πάρει αγάπη από συναδέρφους ηθοποιούς. επειδή δεν βγαίνουν στα κανάλια, δεν σημαίνει πως δεν με στηρίζουν» λέει χαρακτηριστικά.

Τέλος, αποκάλυψε πως έκανε καταγγελία και στο ΣΕΗ για να ανοίξει το δρόμο και σε άλλους συναδέρφους της να πουν την αλήθεια τους.

Videos & Απoσπάσματα από Τι Λες Τώρα - 21/05/2022