Ελλάδα

Δημήτρης Λιγνάδης: «Σπάει» τη σιωπή του στο MEGA ο τρίτος μηνυτής του σκηνοθέτη

21.05.2022 | 20:14 Eνσωμάτωση

Ο εξαφανισμένος τρίτος μηνυτής του Δημήτρη Λιγνάδη εμφανίστηκε σήμερα για να μιλήσει στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι».

«Δέχομαι απειλές γι΄ αυτό δεν παρουσιάζομαι» υποστηρίζει ο τρίτος μηνυτής στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, για τον οποίο το δικαστήριο έχει διατάξει τη βίαιη προσαγωγή λόγω αδυναμίας εντοπισμού του.

Ο καταγγέλλων μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι» και εξήγησε τους λόγους μη εμφάνισης του.

Ο μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι παρότι ζήτησε να διασφαλιστεί η ανωνυμία του για να προστατευτούν τα παιδιά και οι γονείς του, αυτό δεν έγινε. Μάλιστα αναγκάστηκε να μετακομίσει εκτός Αθηνών.

«Μέσα σε 48 ώρες είχαν διαρρεύσει τα προσωπικά μου στοιχεία όπως το τηλέφωνο μου και η διεύθυνση κατοικίας μου, με αποτέλεσμα να δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα, δολιοφθορές στο όχημα μου, καθώς και μία επίθεση από άγνωστο σ΄ εμένα άτομο, πιθανώς αλλοδαπό που για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ με σιγουριά να πω ότι επρόκειτο για εντεταλμένο άτομο από την πλευρά του κατηγορούμενου ή τυχαίο συμβάν».

«Να καταθέσω κεκλεισμένων των θυρών»

Ο καταγγέλλων, μετά την απόφαση του δικαστηρίου για μην παρίσταται ο δικηγόρος του στη δίκη προς υποστήριξη της κατηγορίας, τονίζει ότι νοσεί από κορωνοϊό και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

«Σε κάθε περίπτωση, θα ζητήσω μέσω του συνηγόρου μου να γίνει η κατάθεση μου κεκλεισμένων των θυρών ή μέσω τηλεδιάσκεψης εάν αυτό είναι εφικτό».

Η υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη στην επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου την προσεχή Τρίτη, θα ζητήσει να καταθέσει στη δίκη η δημοσιογράφος στην οποία μίλησε ο καταγγέλλων.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 21/05/2022