Ελλάδα

Άφαντος ο Θύμιος μετά το bullying που του έκαναν…

21.05.2022 | 00:10 Eνσωμάτωση

Η κατάθεση ψυχής από συγγενή του για την τραγική ιστορία του…

Το «Φως στο Τούνελ» βρέθηκε στον Πύργο, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια ο 39χρονος Θύμιος και μίλησε με την αδελφή του, αλλά και τον γαμπρό του.

Τους δύο ανθρώπους που τον φιλοξένησαν όταν έφυγε από την Τρίπολη, μετά το τραγικό ατύχημα που του παραμόρφωσε το πρόσωπο. Εύχονται να βρεθεί ζωντανός και καλούνται πάλι να «γιατρέψουν» τις πληγές του από το άγριο μπούλινγκ που έχει δεχτεί.

«Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί ζωντανός», λέει η αδελφή του.

Ο σύζυγός της και γαμπρός του άτυχου Θύμιου, Στάθης Κωτσάκης μιλώντας για τη ζωή του, ανέφερε πως ο ίδιος και τα αδέλφια του μεγάλωσαν δύσκολα λόγω της οικονομικής δυσχέρειας, μιας και ήταν δεκατρία στον αριθμό. Αποκάλυψε ακόμα την πραγματική αιτία που προκάλεσε την παραμόρφωση στο πρόσωπό του.

«Κάποιο πρόβλημα που είχε, τον οδήγησε σε αυτοτραυματισμό παλαιότερα. Η Αστυνομία της Τρίπολης τα ξέρει πολύ καλά αυτά. Ίσως από ερωτική απογοήτευση. Του είπαμε να φύγει από την Τρίπολη, να ξεπεράσει κάποιες καταστάσεις και τον φέραμε εδώ. Κάποια στιγμή ήθελε να μείνει μόνος του. Πίστευε ότι είναι βάρος στην οικογένειά μας. Δεν ένιωθε καλά, διότι και τα παιδιά τον κοιτούσαν παράξενα, όταν ήταν μικρά. Τον βοηθήσαμε να μείνει κάπου μόνος του, αλλά έκανε λάθη, όπως κάνουμε όλοι οι άνθρωποι. Είχε σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας, τον έβλεπε ο κόσμος σαν κάτι παράξενο. Άρχισε να κλείνεται στον εαυτό του, να απομονώνεται και έφτασε στο σημείο που είναι τώρα. Ασχέτως αν έγινε κάποια παρεξήγηση μεταξύ των αδελφών, εμείς προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε. Απλά ο Θύμιος είναι λίγο δύσκολος χαρακτήρας λόγω του ατυχήματος που είχε. Δε δεχόταν βοήθεια. Ήθελε να τα καταφέρει μόνος του», περιγράφει ο γαμπρός του.

Ο κύριος Κωτσάκης αναφερόμενος στο βίντεο ντοκουμέντο που αποκάλυψε το «Τούνελ» και στο οποίο φαίνεται η παρέα των «νταήδων» να πετάει βεγγαλικά στο σπίτι του Θύμιου, επεσήμανε ότι είναι κατακριτέο.

«Όταν χάθηκαν τα ίχνη του στις 4 του μήνα, τον έψαξα, πήγα σε ένα σπιτάκι που έμενε αλλά δεν ήταν ούτε εκεί. Όταν ένας άνθρωπος φτάνει στο σημείο να αυτοπυροβοληθεί, μπορεί να ξανακάνει κακό στον εαυτό του. Φοβόμαστε. Να βρεθεί ο Θύμιος και να τον βοηθήσουμε κι εμείς από τη δική μας πλευρά όσο μπορούμε», κατέληξε.

Videos & Απoσπάσματα από Φως Στο Τούνελ - 21/05/2022