Ελλάδα

Κούγιας για Μονεμβασιά: Κλασική περίπτωση μανιοκαταθλιπτικού ο 52χρονος

09.05.2022 | 18:23 Eνσωμάτωση

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος στη Μονεμβασιά με θύμα δύο ηλικιωμένους.

Μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Αλέξης Κούγιας δικηγόρος του 52χρονου οδηγού και δράστη, έκανε λόγο για έναν άνθρωπο με ψυχιατρική πάθηση.

«Είμαι έκπληκτος γιατί διαβάζοντας τις μαρτυρικές καταθέσεις των ανθρώπων που τον συνάντησαν λίγα λεπτά πριν και περιγράφουν τη συμπεριφορά του, πώς υπήρξε εισαγγελέας που άσκησε ποινική δίωξη στον άνθρωπο αυτόν για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Πρόκειται για μια κλασική περίπτωση μανιοκαταθλίψεως».

Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας, υπήρξαν άνθρωποι που ενημέρωσαν την αδερφή του 52χρονυ για την κατάστασή του, η οποία όμως δεν πρόλαβε να κάνει κάτι.

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει σοβαρό θέμα. Η δικαιοσύνη λειτουργεί με άλλους όρους, όχι με το θυμικό. Υπάρχουν 7 καταθέσεις ανθρώπων που τον είδαν και καταθέτουν ότι έκανε πράγματα αλλοπρόσαλλα».

Όπως είπε ο κ. Κούγιας, ο 52χρονος παραμένει στα κρατητήρια «αντί να πάει σε ένα ψυχιατρείο και συγχρόνως τον υποχρεώνουν να απολογηθεί ενώ εγώ αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του».

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 09/05/2022