Ελλάδα

Σπύρος Μπιμπίλας: Το ΣΕΗ δεν εμπλέκεται στην υπόθεση της Αθανασοπούλου – Παρέμβαση της ηθοποιού στο «Χαμογέλα και Πάλι!»

08.05.2022 | 12:21 Eνσωμάτωση

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την καταγγελία της Έλενας Αθανασοπούλου σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη.

Ο ηθοποιός μίλησε για το περιστατικό της καταγγελίας βιασμού της Έλενας Αθανασοπούλου.

Υπάρχει μία περίεργη κουβέντα περί αυτού. Δεν γνώριζα την Έλενα, το σωματείο έχει πάνω από 6000 μέλη. Πήρα ένα μήνυμα από έναν άγωνστο που με ρωτούσε πώς μπορεί να έρθε σε επαφή με την κ. Άκρίτα, ωστόσο δεν απάντησα γιατί δεν γνώριζα τον αποστολέα. Δεν γνώριζα όμως ότι επρόκειτο περί ηθοποιού. Όταν έμαθα για την καταγγελία ανέτρεξα στο σωματείο και βρήκα ότι είναι μέλος από το 2018. Της έστειλα ένα μήνυμα και της είπα «είμαστε κοντά σου»», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Η Έλενα είχε περάσει από το σωματείο, και είχε μιλήσει με την γραμματέα. Η υπάλληλος της είπε ότι δεν μπορεί να δεχθεί τα λεγόμενά της προφορικά και ότι θα πρέπει να υπογράψει αυτή την καταγγελία για να σταλεί στη Δικαιοσύνη. Είπε ότι θα ρωτήσει τον δικηγόρο της και θα πράξει αναλόγως. Η υπάλληλος την ενημέρωσε ουσιαστικά για το διαδικαστικό», πρόσθεσε.

«Πρόκειται για καταγγελία για μη μέλος, και αυτό θα πάει στο διοικητικό συμβούλιο και μετά ποινικά. ΑΠό την άλλη έχουμε έναν σκηνοθέτη που παραιτείται και μου προκαλεί εντύπωση. Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρω στην προσωπική του ζωή. Το σωματείο μας δεν έχει εμπλοκή στην όλη διαδικασία. Παροτρύνουμε όλα τα μέλη να πηγαίνουν στα αρμόδια όργανα και όχι να κάνουν αναρτήσεις», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Παρέμβαση της Έλενας Αθανασοπούλου στην εκπομπή

«Δεν έχω θέμα με τον κ. Μπιμπίλα. Το θεμα μου είναι ότι ο κ. Χατζάκης με εξέθεσε στα κανάλια ότι δεν έχω κινηθεί με τον τρόπο που αρμόζει. Ο κ. Μπιμπίλας με στήριξε», δήλωσε στην παρέμβασή της η Έλενα Αθανασοπούλου.

Πρεμιέρα για τον Σπύρο Μπιμπίλα

Ο αγαπημένος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην  σατυρική επιθεώρηση «Εδώ Γελάμε, GR».

«Η παράσταση έχει σημειώσει sold out και θα διαρκέσει έως τις 11 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη», σημείωσε.

Videos & Απoσπάσματα από Χαμογέλα και Πάλι! - 08/05/2022